Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Носев манија се до пред година дена не почнаа нозе да ме болат од нив.Де ма Леандра, или ќе носи Vans квалитетни патики по 4-5000, или Mania кои ми се мошне сомнителни, ама па чинат под 1000 денари. Нека си одлучи сам дал ќе носи ефтино или квалитетно. За патики никогаш не треба да се штеди.
Носев манија се до пред година дена не почнаа нозе да ме болат од нив.
Ни манија веќе не се ко што беа.
А за вансов, се думам у курац, многу пари ми се.
Тоа е истиот паркинг пред хотелот Холидеј ин, спроти ГТЦ.кај се наоѓа поточно паркингот дрводекор во скопје општина центар??? некој ако сака нека ми објасни подобро дека не сум од скопје а треба таму да бидам фала однапред
Јас тие пари никад не би ги дал за Ванс. Поубаво ќе си земам Адидас, класа над Ванс!
бумеранг?
Хух? Сења? Гифтшоп?КАј мене дома, најозбилно. А моеш да најдеш по кинескиве SEWA или онаа гифтшоп радњата шо е кај италијанска амбасада.
По продавнициве за играчки, веро, рамстор....kade moze da najdam nekoj gumen camec onakov najobicen ko za deca ko za 2-3 dusi od gumenite samo nesto pogolemo da ne e epten mal
СтружанкаKaj ima obicni majci ednobojni bez natpisi????