Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Официјалната страна на Quart (аудио и видео техника)

Број од МВР за поплаки, или, на крај краева, само едно бројче на кое некој загарантирано ќе ми се јавит?

Број од МВР за поплаки, или, на крај краева, само едно бројче на кое некој загарантирано ќе ми се јавит?
сестро слатка -НЕМА- не се ни мачи- рекоа дека сите поплаки ѓраѓаните можат да им ги испраќаат на мејл -а дали некој ќе ги прочита или пак уште поинтересно дали некој ќе одговори на нив - е загатка

F4D48RB.JPG

Вакво патиче без разлика на марката?

Такво патиче само во Vans :)
Има продавници во Скопје, а ако не ти се даваат толку пари, сигурно ќе најдеш нешто на Бит Пазар:toe:

Кај може да купам "WHEY" протеини (во Гостивар или Скопје)
317bqyc.jpg

Де ма Леандра, или ќе носи Vans квалитетни патики по 4-5000, или Mania кои ми се мошне сомнителни, ама па чинат под 1000 денари. Нека си одлучи сам дал ќе носи ефтино или квалитетно. За патики никогаш не треба да се штеди.

--- надополнето ---

Прегледај го приврзокот 30830
И отприлика која цена се?Еми медиа и техномаркет ги проверив немаат....некој други?

СЕТ или Нико, имаат Logitech ама троа скапички се ме мрзи да барам ценовници.

Де ма Леандра, или ќе носи Vans квалитетни патики по 4-5000, или Mania кои ми се мошне сомнителни, ама па чинат под 1000 денари. Нека си одлучи сам дал ќе носи ефтино или квалитетно. За патики никогаш не треба да се штеди.

--- надополнето ---

СЕТ или Нико, имаат Logitech ама троа скапички се ме мрзи да барам ценовници.

Абе шутка рулз! По 2-3 години носам патики од 500-800 ден.

Телефон: 02/3117-222

ќе побараш да те поврзат со Сектор за внатрешна контрола и професионални стандарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom