Има карти во Ресен за Македонија - Шпанија? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да да .. ќе ти дадам програмче...но не знам дали ќе работи на аvs dvd playerneznam kade na drugo mesto da prasam za toa....snimav edno video na tel i preku blitot go prefrliv na kom go otvaram preku avs dvd player i sakam da prasam dali ima opcija rotate poso so glavata na dole se gleam![]()
daj...a ako ne raboti na toa ,na so drugo mozam da go gleam i da go zavrtam?да да .. ќе ти дадам програмче...но не знам дали ќе работи на аvs dvd player
сеа ти праќам преку пп со слика како да направиш...:helou:daj...a ako ne raboti na toa ,na so drugo mozam da go gleam i da go zavrtam?
Кај нас продаваат во фан шоповите ама не знам колку се навистина тие оригинали. Или на едно место ми викаат да да оригинал е 3000 денари. Е како е оригинал кога оригиналите се секаде над 70 евра a плус тука транспорт и царина има и ми го дава за 50 евра. Значи те прават глуп, а од Кина ги набавуваат.каде можам да најдам оригинален дрес од ливерпул од џерард
Види на Партизанска,Библиотека се вика продавницата одма до кројач Ангелковски :helou:Кај можам да најдам Бел Рум во Скопјево![]()
Кај може низ Скопјето да најдам некој евтин дрес од Реал Мадрид некаде до кај 500-600 денари ?