Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да купам плишена срна некој да не знае случајно?
Знам неколку продавници за такви плишени играчки, ама најчесто се продаваат мечиња, мачиња, зајчиња...никаде срна:pipi:

Бисер на спрат горе. Десно од главни скали (незнам како се вика) ама е во близина на Нирвана кафичот.

Ме интересира некој ако знае страни на туристичка агенција за релација Аланија, Турција нешто викаа околу 300/400 евра па ако знае некој нека пише.

Ваков постер(проверив во Југотон, немат):
actualites-decembre-2006-pink-floyd-dark-side-of-the-moon1.jpg

И некој беџ со Pink Floyd тематика.

Ме интересира некој ако знае страни на туристичка агенција за релација Аланија, Турција нешто викаа околу 300/400 евра па ако знае некој нека пише.

http://etc.com.mk/Default.aspx

Најдобро ти е да одиш во агенциите и да ти покажат промотивни понуди. Тоа се понуди кои ги даваат неколку дена пред патување за да ја потполнат бројката на авионот и хотелот. Поефтини се, а можеш да ги добиеш само во агецнијата пошто се менуваат често. не ги ажурираат промотивните на нет.

Ако може да ми дадете линк од темата кој град би сакале да го посетите(така нешто беше).Неможам да ја најдам.:nesum:

Кај можам да најдам Molotow или Posca маркери?
и, и Cypress Hill маици? (:

Каде можам да најдам мајца од Корн,Слипкнот ?? Ако има некој кандидат да купи бидејки во Струмица тешко дека има, ако сака некој да ми направи услуга да купи па ке си пратиме пари и он мајцата преку пошта?
Озбилно.
Има кандидат ?
Рефреш.

Каде можам да најдам мајца од Корн,Слипкнот ?? Ако има некој кандидат да купи бидејки во Струмица тешко дека има, ако сака некој да ми направи услуга да купи па ке си пратиме пари и он мајцата преку пошта?
Озбилно.
Има кандидат ?
Xfire напиша:

Ако најдам низ Охридов ќе те контактирам. Бива така?

Ако најдам низ Охридов ќе те контактирам. Бива така?
Договорено.
Има таму башка туристичко место е. Абе само у Струмица нема, тука можеш да најдеш само мајца од Сузана Гавазова. :nerv:

Каде да најдам вакви капчиња

18123.jpg

gothic%20mesh%20cap.PNG

bape-a-bathing-ape-cap-black-spring-summer.jpg

?????

мислам дека има во еко шопинг право од влезот и у меднес..ама за цена незнам... а и во шутка би можел да најдеш :)

Каде можам да најдам Seiko часовник (automatic)? Има други марки, ама ми е пресолено. За овој сум чул дека е 50 евра. Ако има се уште...

Да не знае некој дали уште може да се најде негде чибичанче(или како и да се викаше тоа :)) и каде? Итно е, ако може да не ме изигнорирате :icon_lol:

чипови за покерче?? =]
и колку чинат !?

Каде да најдам вакви капчиња

?????

Провери во Т.Ц. Беверли Хилс, на први или на втори спрат мислам, имаше една таква продавница. А можеш да видиш и во онаа продавница која се наоѓа во близина на трафиките карши МекДоналдс, имаше изложено такви капи и разни други работи поврзани со спортовите на даска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom