Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може низ Скопјето да најдам некој евтин дрес од Реал Мадрид некаде до кај 500-600 денари ?

Во гтц горе имаш на почетокот тука по 500 ден. се има и од Роналод и од Кака и од Бензема гледав пред некој ден....

Во гтц горе имаш на почетокот тука по 500 ден. се има и од Роналод и од Кака и од Бензема гледав пред некој ден....

Како поточно се вика продавницата да не знаеш, и точно каде се наоѓа ? Не сум од Скопје, па не сум запознаен баш најдобро со тие работи, затоа прашам.

Како поточно се вика продавницата да не знаеш, и точно каде се наоѓа ? Не сум од Скопје, па не сум запознаен баш најдобро со тие работи, затоа прашам.

Значи не од кај плоштадот туку од другата страна на влезот во ГТЦ горе на 1 кат мислам не сум сигурен неможеш да ја утнеш има многу дресови на излог за име незнам а незнам ни дали има име :pos2: ама ќе видиш има многу дресови врие :helou:

Значи не од кај плоштадот туку од другата страна на влезот во ГТЦ горе на 1 кат мислам не сум сигурен неможеш да ја утнеш има многу дресови на излог за име незнам а незнам ни дали има име :pos2: ама ќе видиш има многу дресови врие :helou:

Фала, ќе се снајдам ваљда. Не е потребно име, само нека биде од Реал. :)

кај нова железницчка станица до космофон и неоком има продавница фан шоп има све живо и диво :)

Дали некој знае можда сервисер за Панасоник? Расипано е нешто мини системот па ако некој знае овластен сервис...пукнав без музика :)

Дали некој знае можда сервисер за Панасоник? Расипано е нешто мини системот па ако некој знае овластен сервис...пукнав без музика :)

и мене ми беше расипан системот исто панасониче ми го препорачаа видео дата го однесов и за 2 дена беше направен ул. Братфордска бр.1 тел: 02 / 3081 700 02 / 3084 900

p.s. и кажи им таму да пратат една фактура за рекламава до кајгана :D:D

adam_sevani_1206295957.jpg

Неможев друг пример да најдам , да не знае некој кошула ваква каде има у градов. Ама буквално ваква... Благодарам :back:

и мене ми беше расипан системот исто панасониче ми го препорачаа видео дата го однесов и за 2 дена беше направен ул. Братфордска бр.1 тел: 02 / 3081 700 02 / 3084 900

p.s. и кажи им таму да пратат една фактура за рекламава до кајгана :D:D
И стварно треба :)

Фала ти:smir:

Изгледа има!

А има некаде маица со Норвешко знаме у Скопје како овие?
norway_flag_t_shirt-p235256426874552556qjha_400.jpg
601380%20-%20Kopi%20shirt.jpg
?????????????????????:kesa:

Ако знаете кај има такви маици со Норвешко знаменце пишете ми на профил :kesa:

Го пребарав Охридов и не најдов, па ај си реков да прашам овде дали некој знајт. :smir:

Барам чипови за покер. Кажете бар каде би можело да имат, а ако сте сигурни уште пубо. :)

Има ли у Струмица излезено Манчестер најнови дресови ?:help:
Мислам дека нема :):kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Мене ме интересира некој ако знае каде се продаваат знамиња со Кутлеш и што пари се ако знае некој поголемки некои.....

Мене ме интересира некој ако знае каде се продаваат знамиња со Кутлеш и што пари се ако знае некој поголемки некои.....

На влезот на ГТЦ од десна страна тоа продавничето мало кај што има шалови, капи, знамиња, би требало да има и со ѕвездата од кутлеш, за цена незнам ке си прашаш:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom