Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој каде може да се купи најлон фолија со воздушни перничиња... оние за пакување бела техника или кршливи производи.... се надевам јасен сум за што фолија се работи?! Еве слика ... каде има вакво нешто во СК?
81XxShXnRJL._SL1500_.jpg

Dali imas info kolku se naplaka?
600 денари беше одамна само незнам, не ми теквит за колку време.
Иначе не работат картигон.[DOUBLEPOST=1489794552][/DOUBLEPOST]
Kade mozam da najdam digalki za kola (krokodil digalki) vi blagodaram odnapred! I dali ima nekoja edna prodavnica sto prodava alati i takva avto oprema? Blagodaram mnogu!

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk
Дигалки имаш колку ти сакат душа во ДонаВики. Исто имаш и во ГТЦ во Конрад.
Алат зависит каков бараш, сакаш чкарт турски/кинески/полски за низ дома употреба (за да ти се најдит) тогаш мојш да набавиш во било која железарија.
Ак бараш професионален тогаш барај oд Бета, Гедореовде), Униор Комерц, УСАГ во ДонаВики, Книпекс или Снап Он.

Последно уредено:
Каде може да најдам микро усб полнач за дигитален апарат kodak easyshare m763 ?

Каде во Тетово може да се најдат стикери т.е малечки налепници со интересни дизајни ? Некој вакви издизајнирани модерни
sticker_013.jpg

Знам има на Алиекспрес и во Скопје има сигурно ама не ми се ни чека нити оди во друг град за неколку налепници. Почна налепницата од лаптопот да ми се одлепува и грдо стои па мислев да залепам некоја ваква интересна налепница на тоа место да не биде премногу празeн простор.

Дали знае некој каде може да се купи најлон фолија со воздушни перничиња... оние за пакување бела техника или кршливи производи.... се надевам јасен сум за што фолија се работи?! Еве слика ... каде има вакво нешто во СК?
81XxShXnRJL._SL1500_.jpg

jumbo

Sent from my iPad Pro 9.7 using Tapatalk

81XxShXnRJL._SL1500_.jpg

jumbo

Sent from my iPad Pro 9.7 using Tapatalk

Барај во делот кај галантеријата за Автомобили.

600 денари беше одамна само незнам, не ми теквит за колку време.
Иначе не работат картигон.[DOUBLEPOST=1489794552][/DOUBLEPOST]
Дигалки имаш колку ти сакат душа во ДонаВики. Исто имаш и во ГТЦ во Конрад.
Алат зависит каков бараш, сакаш чкарт турски/кинески/полски за низ дома употреба (за да ти се најдит) тогаш мојш да набавиш во било која железарија.
Ак бараш професионален тогаш барај oд Бета, Гедореовде), Униор Комерц, УСАГ во ДонаВики, Книпекс или Снап Он.
Mnooooooogu ti blagodaram za ovoj odgovor, da si ziv i zdrav !

Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk

Добар а еф6тин сервис за десктоп компјутер во Скопје?

Добар а еф6тин сервис за десктоп компјутер во Скопје?
Јас ги сервисирам моите (без разлика дали е десктоп или лап топ) во revolution.mk
коректен однос и фер цени барем до сега за мене било така

green-brass-grommets-pet-dog.jpg
Здраво знае ли некој каде можам да најдам зелена мрежа за заштита од поглед од 90% до 100% вакво нешто како на сликата , најдов само 80% но преку таа пак се гледа.. фала однапред поздрав

Каде можам да најдам перце /трзалица за гитара?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom