Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е возможно некаде во Скопје да најдам коцки за Dungeons and dragons?

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Каде можам да најдам од оние машки маици по кратки ракави што се како искинати со дупчиња по нив?:)

Каде има кај нас привезоци за клуч од кола со емблем/лого?

Mercedes-Benz-car-emblems-Keychain-Keyrings-Key-Chain-Ring-Key-Fob-car-keychain-car-key-rings.jpg

Каде има кај нас привезоци за клуч од кола со емблем/лого?

Mercedes-Benz-car-emblems-Keychain-Keyrings-Key-Chain-Ring-Key-Fob-car-keychain-car-key-rings.jpg
Мислам дека има во Ramstore mall на вториот кат на штанд пред скалите за симнување, каде продаваат честитки, привезоци и ситни работи за подарување.
А имаш и во Autolider во Чаир.

Дали во Скопје некаде можам да најдам биро кое може да се подесува да работам стоејќи или седејќи?

кажете ми освен борис трајковски и хазард каде во скопјево има место кај што може да се игра пинг понг.... хазард се ужасни од простории до маси палки и така натака... у борис трајковски договоривме да играме еднаш и таа ни вика само 2 палки можам да видадам зашо немам повеќе....

кажете ми освен борис трајковски и хазард каде во скопјево има место кај што може да се игра пинг понг.... хазард се ужасни од простории до маси палки и така натака... у борис трајковски договоривме да играме еднаш и таа ни вика само 2 палки можам да видадам зашо немам повеќе....
Спортски центар ИТЦМ, на улица Козјак 37-а се наоѓа:)

Дали може некој да ми каже каде можам да најдам вакви бели ракавици?

lb_OD402-12.jpg

Здраво друштво, поднесов Cv за работа на едно место, но ми бараат да извадам лекарско и потврда за неосудуваност па ме интересира кој може да ми каже каде да ја извадам таа потврда за неосудуваност и која е процедурата?

Здраво друштво, поднесов Cv за работа на едно место, но ми бараат да извадам лекарско и потврда за неосудуваност па ме интересира кој може да ми каже каде да ја извадам таа потврда за неосудуваност и која е процедурата?

Ако не се лажам, се вади во Основен суд Скопје 1.

Како што ти пишаа погоре, во Основен суд Скопје 1 (ако си од Скопје нормално).

http://www.pravdiko.mk/izdavane-na-uverenie-za-neosuduvanost/

http://www.osskopje1.mk/docs/formulari/upuv(1).pdf

Ја издаваат за 4-5 работни дена мислам, ама колку што знам со доплата од некои 80 денари мислам може и порано да ти ја издадат. Ќе си прашаш за секој случај.

b8689821-7714-4b7d-90ce-cde6bf632c2c_1000.jpg people-paper-picker-pin.jpg

Вакви алатки за собирање ѓубре? Барав у Џамбо пошто ми рекоа таму виделе али не најдов, некој да не знае кај може да се најдат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom