- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.798
- Поени од реакции
- 85.868
У Капиштец трговскиот има горе продавница за гитари и опрема.Каде можам да најдам перце /трзалица за гитара?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У Капиштец трговскиот има горе продавница за гитари и опрема.Каде можам да најдам перце /трзалица за гитара?
На плоштад покрај тренд има една продавничка.Каде можам да најдам перце /трзалица за гитара?
Мислам дека има во Ramstore mall на вториот кат на штанд пред скалите за симнување, каде продаваат честитки, привезоци и ситни работи за подарување.Каде има кај нас привезоци за клуч од кола со емблем/лого?
![]()
Спортски центар ИТЦМ, на улица Козјак 37-а се наоѓакажете ми освен борис трајковски и хазард каде во скопјево има место кај што може да се игра пинг понг.... хазард се ужасни од простории до маси палки и така натака... у борис трајковски договоривме да играме еднаш и таа ни вика само 2 палки можам да видадам зашо немам повеќе....
Здраво друштво, поднесов Cv за работа на едно место, но ми бараат да извадам лекарско и потврда за неосудуваност па ме интересира кој може да ми каже каде да ја извадам таа потврда за неосудуваност и која е процедурата?
Здраво друштво, поднесов Cv за работа на едно место, но ми бараат да извадам лекарско и потврда за неосудуваност па ме интересира кој може да ми каже каде да ја извадам таа потврда за неосудуваност и која е процедурата?