Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам од тие наметките за дожд што се од најлон или таков материјал?

во меркур имаш сигурно, ама провери и во електро метал или хубо.
во меркур се 350 денари и имаа само маскирна и маслинеста боја.
Јас барам жолта или некоја светла(по можност дречава боја) зашто ми е за на точак.
Иначе во меркур имаше и како одело посебно пантолони посебно палто (380 заедно), ама некако непрактично ми делуваше бар за мојот случај

во меркур имаш сигурно, ама провери и во електро метал или хубо.
во меркур се 350 денари и имаа само маскирна и маслинеста боја.
Јас барам жолта или некоја светла(по можност дречава боја) зашто ми е за на точак.
Иначе во меркур имаше и како одело посебно пантолони посебно палто (380 заедно), ама некако непрактично ми делуваше бар за мојот случај
Дводелните се подобри. Имам дводелно и во зависност од потребата, или едното или двете. Е за бојата тука си во право. Но, алиекспрес и сл сајтови имаат за џабе пари. Не повеќе од 10 долари

Дводелните се подобри. Имам дводелно и во зависност од потребата, или едното или двете. Е за бојата тука си во право. Но, алиекспрес и сл сајтови имаат за џабе пари. Не повеќе од 10 долари
Се сложувам ама и не. Во мојов случај едноделната ми е попрактична. Малку е чудно стигам на факултет/работа и почнувам стриптиз за да го соблечам од мене. А едноделното па ми е како јакна што се вика.
Затоа му ги напишав двете опции што ги најдов таму па кое повеќе му одговара за неговата намена ќе си одбере :)

Gledav i na aliexpress ima dosta golem izbor ali i kaj nas ako se po 300 den ili kako sto spommavte 380 den komplet zaedno togas mi se isplaka i ovde da zemam......Ziva voda stanav koga vrnese toj den.....ne ide da rizikuvam veke :)

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

Gledav i na aliexpress ima dosta golem izbor ali i kaj nas ako se po 300 den ili kako sto spommavte 380 den komplet zaedno togas mi se isplaka i ovde da zemam......Ziva voda stanav koga vrnese toj den.....ne ide da rizikuvam veke :)

Sent from my ZTE Blade III Pro using Tapatalk 2

Цените што ти ги напишав се од периодот кога беше неколку дена врнежливо средината на август. Гледав во меркур. Другиве места што ти ги спомнав незнам дали имаат и колку им се цените ама не верувам да е повеќе од 50 денари разлика

Дали знае некој колку се движат цените за 1 килограм немелено кафе Lavazza(red, blue) и Кимбо? И од каде може да се набави истото?

Каде можам да најдам кабаници и по која цена се движат? Итно е.

Меркур и Електроелемен, а има и во Хубо од 300 до 600 зависи од моделот
Каде можам да најдам кабаници и по која цена се движат? Итно е.

Каде можам да најдам од тие наметките за дожд што се од најлон или таков материјал?

Дворник продават кабаници. И ефтини се.[DOUBLEPOST=1409918444][/DOUBLEPOST]
Нешто како тапет/фолија/кант трака за прелепување на врати?

Контактирај ги Солопром, имаат се ова што наброја плус ќе ти дадат совет што точно ти треба.

Во стружанка имаш класични еднобојни памучни маици од македонско производство. Цената им беше 150 денари а нивни продавници имаш на повеќе места низ Скопје, најпозната е таа во ГТЦ која се наоѓа наспроти Веро маркетот.
Веро во ГТЦ на најдолниот спрат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom