Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има решение за тоа,треба само инвестиција да земеш повратен вентил кој при поврат на вода се затвара сам вентилот и водата не може да те поплави прашај го водоводџијата .
@arakenx види ти, имало и за ова решение.
Фала Мишко

За да ти биде полесно позади Комплекс Банки или од другата страна на Супер Веро (преку Вардар секако). МРТВ не можеш да утнеш. Само како штo ти кажав од кај кејот. Не иди надоле да не налеташ на шиткачи на мара или тетки што бараат клиенти. :D
Само друже за што ти треба? Извади си и Извод за да не се враќаш пак друг пат. :)
Имаш во книжарницата внатре готови уплатници за да не се мачиш. Ако има гужва таму иди во поштата или банките кај Судот.
Документ: http://www.uslugi.gov.mk/Formular.aspx?FileName=Baranje za uverenie za drzavjanstvo21.pdf&UslugaID=4b5d58f8-8794-4fa8-9f9b-894db65c3631
Уплатници и друго: http://www.uslugi.gov.mk/UslugaDetali.aspx?UslugaID=4B5D58F887944FA89F9B894DB65C3631
Другар сакав да ти кажам дека завршив работа, но избрав лош термин.
Бев дел од малку полошо од ова
haos2.png

т.е: Саат во 56ка под подвожњакот кај бит пазар(кај Филип споменикот) и пола саат пред Континентал и 10 минути пеш по дождот до железничка.
Да ми кажеше некој дека ќе патувам од пред Поштата(од мостот со лавовите подолу) до железнича за саат ипол и тоа со возило, ќе го направев луд :)
Сакав да ти пишам и да частам едно пиво за инфото но се чуствував многу мокар :)

^ Фала ви на сите на одговорите, особено на Мишко.

^ Фала ви на сите на одговорите, особено на Мишко.

Каде можам да најдам алуминиумски бироа? Поточно некој што би ми изработил по мој дизајн и пропорции. Ми треба за во соба ама мора да е алуминиум.

Каде можам да најдам алуминиумски бироа? Поточно некој што би ми изработил по мој дизајн и пропорции. Ми треба за во соба ама мора да е алуминиум.
Имаш неколку опции, поефтини и поскапи. Според мене најефтина би ти била да идеш кај заварувачот Борче кој се наоѓа кај подвожњакот помеѓу УСЈЕ и Хемиско училиште семафорите. Го посочувам него затоа што заварува алуминиум. А ако сакаш да ти биде фенси и со квалитет на изработка како фабрика, тогаш Завар.
П.С. Толку ли е проблем да го направиш сам ако не е потребно заварување?

Другар сакав да ти кажам дека завршив работа, но избрав лош термин.
Бев дел од малку полошо од ова
haos2.png

т.е: Саат во 56ка под подвожњакот кај бит пазар(кај Филип споменикот) и пола саат пред Континентал и 10 минути пеш по дождот до железничка.
Да ми кажеше некој дека ќе патувам од пред Поштата(од мостот со лавовите подолу) до железнича за саат ипол и тоа со возило, ќе го направев луд :)
Сакав да ти пишам и да частам едно пиво за инфото но се чуствував многу мокар :)
Ех, после секое поголемо врнење стана стандард тоа. Не си едини. :D
http://forum.kajgana.com/threads/Големо-невреме-во-Скопје.73743/page-25#post-6820773

И следниот пат не иди во Скопје длабоко. :pos::):vozbud:
Вицот: Мамооо ќе одам во Скопје. - Океј сине, само немој во длабоко!

Последно уредено од модератор:
Имаш неколку опции, поефтини и поскапи. Според мене најефтина би ти била да идеш кај заварувачот Борче кој се наоѓа кај подвожњакот помеѓу УСЈЕ и Хемиско училиште семафорите. Го посочувам него затоа што заварува алуминиум. А ако сакаш да ти биде фенси и со квалитет на изработка како фабрика, тогаш Завар.
П.С. Толку ли е проблем да го направиш сам ако не е потребно заварување?
Мене најдобро би ми било сам да си го направам затоа што веројатно ќе подлежи на премногу модификации и ситници што не верувам дека ќе ми средат они како што сакам. Кај можам да најдам парчиња алуминиум со различна дебелина ?

Во кругот на МЗТ има една фирма...сега не ми текнува на името...продаваат плочи, профили, лимови од алуминиум и сечат на лице место...ќе се обидам да најдам како се вика и ќе ти пратам

Мене најдобро би ми било сам да си го направам затоа што веројатно ќе подлежи на премногу модификации и ситници што не верувам дека ќе ми средат они како што сакам. Кај можам да најдам парчиња алуминиум со различна дебелина ?

Во кругот на МЗТ има една фирма...сега не ми текнува на името...продаваат плочи, профили, лимови од алуминиум и сечат на лице место...ќе се обидам да најдам како се вика и ќе ти пратам
Ајде види ако не ти е тешко па пиши ми.

Исто така ме интересира која стаклара исцртува? Т.е. да им однесам одреден текст и ласерски да го вметнат на стаклото?

Поздрав

Ајде види ако не ти е тешко па пиши ми.

Исто така ме интересира која стаклара исцртува? Т.е. да им однесам одреден текст и ласерски да го вметнат на стаклото?

Поздрав

За стакло прашај во Јаца Дизајн и има една фирма во Визбегово што печати на стакло негде дома би требало да имам некој проспект од неа[DOUBLEPOST=1409737176][/DOUBLEPOST]
http://www.mztalumetal.eu.mk/

Последно уредено:
За стакло прашај во Јаца Дизајн и има една фирма во Визбегово што печати на стакло негде дома би требало да имам некој проспект од неа[DOUBLEPOST=1409737176][/DOUBLEPOST]
http://www.mztalumetal.eu.mk/
Одлично, благодарам многу за помошта!

Дајте препораачјте добри столици за работа на компјутер. Појма немав каде да го поставам прашањево, знам дека намената е во ИТ ама не ми одгавараше ни за хардвер, ни за интернет, за нигде...:pos: Значи најдобро со личен пример, каква вие користите, дали сте задоволни, цена, материјали, од каде е купена и тн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom