Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во Скопје каде можат да се најдат еднобојни маици на кратки ракави нешто слично на ова http://rlv.zcache.com/mens_american...8fe384dabb64c6181c79aa6469963f6_8nav5_512.jpg и колку пари се дали некој знае ?
Во стружанка имаш класични еднобојни памучни маици од македонско производство. Цената им беше 150 денари а нивни продавници имаш на повеќе места низ Скопје, најпозната е таа во ГТЦ која се наоѓа наспроти Веро маркетот.

Прво ми падна и на памет таму да одам ,сепак нема да правам сам зошто не сум вешт многу во овие работи :D фала .
Ne znam sega dali uste postojat SEWA prodavnicite. Tamu imase vakvi stvari.

vipp_breakfasttray285.jpg

Каде можам да најдам масичка за доручек во кревет?

човек што може да ме изрезба нешо по вкус?

Dali Nekoj znae od kade mozam da si simnam aplikacija za na mob gps navigacija potrebna Mie da ja ima makedonija ako moze link da ja simnam :)

Бели патики чија боја е малце излуштена кај можат да се избелат (освен со коректор)? :D

Бели патики чија боја е малце излуштена кај можат да се избелат (освен со коректор)? :D
IMAG0092.jpg
вакво нешто бараш мислам, јас го користам за на бели патики, комплетно ја покрива излупената боја, купено заедно со патиките, би требало да има нешто слично каде што се продаваат и чевли... Иначе маана му е што после одредено време 3-4 месеци некако многу ги суши патиките и како да испукуваат каде што биле намачкани...

Градски автобус од Скопска автобуска до Финки некаде?

А од Финки на Економски негде блиску и до ветерина
Па не ти се баш блиску избраниве, ако мислеше на автобус што иде од финки до ветерина а успат поминува и кај еконосмки имаш 2а (можеш и 2ка ама вака те остава на булеварот во автокоманда, а 2а врти баш накај ветерина). Двата можеш да ги чекаш кај хотел карпош или на станицата кај симпо. За симнување со било кој од овие се симнуваш на првата станица после хотел континентал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom