- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
за веѓата ми е не за уво![]()
Мавни ја де, не е страшно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наназад низ оваа тема ќе најдеш повеќе одговори. Направи еден срч.не знам дали тука прашав или во друга тема . пак да си пробам .
Предлог место за принтање маица по своја желба во Скопје . Цена на маица + принт заедно , квалитет на истиот , локација на местото. Ај бидете срцки , знам дека има кој да одговори.
не знам дали тука прашав или во друга тема . пак да си пробам .
Предлог место за принтање маица по своја желба во Скопје . Цена на маица + принт заедно , квалитет на истиот , локација на местото. Ај бидете срцки , знам дека има кој да одговори.
http://mztransportad.com.mk/dokumenti/Релации со цени1.pdfАјде ако сака некој да ми каже колку е повратна карта Скопје-Битола со воз?Ги барам на телефон да ги прашам за цена не ми се јавуваат два дена.
Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика?Фала!
[DOUBLEPOST=1402347703][/DOUBLEPOST]Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика?
Фала!
![]()
не знам дали тука прашав или во друга тема . пак да си пробам .
7 даски на 8 дела по 35 и еден по 99, вкупно 379цмдечки, ај ако може некој да ми помогне и да ми каже каде може да се направи оптимизација. може и тука некој ако има програм.
се работи за даски, должински, кои треба да се исечат на помали парчиња, али да иде што епомалнку фира. даските се долги по 4м (400цм) а ми требаат 20 парчиња од по 90цм, 61 парче од по 35цм, и 10 парчиња од по 99цм. ај ова може и во математичка мистерија![]()
Каде можам да најдам молер во Скопје и отприлика колку ке ме чини за трособен стан од 60 метри квадратни?
Легално најверојатно никаде,а илегално......Kade mozam da najdam human growth hormone ?
California fitness.Kade mozam da najdam human growth hormone ?
Kaj se naoga i ako znaes kazi mi dali mozam sam da kupam bidejki ne sum polnoleten? i ako znaes od prilika cena kako odi pisi plz.California fitness.