Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам индустриски правосмукалки. Такви кои се поврзуваат со брсалици( со два сечила) која отвара канали во ѕид за да го смукаат правта.

Благодарам однапред.

Каде можам да најдам ролшули? зборам за вакви
32X47DTEA_large_0.jpg
Едно време имаше во Атлантик Комерц. Провери, може уште имаат.[DOUBLEPOST=1401873799][/DOUBLEPOST]
Каде можам да најдам индустриски правосмукалки. Такви кои се поврзуваат со брсалици( со два сечила) која отвара канали во ѕид за да го смукаат правта.

Благодарам однапред.

Конструкционс Биро имаат правосмукалки за индустрија.

И Васлин од Струмица нудат индустриски правосмукалки.

Благодарам однапред.
Ако имаш доволно пари и сакаш квалитет земи си Макита
http://www.lotuls.com.mk/Dust_Extraction/vacuum_cleaners.html

Каде можам во Скопје да најдам спортска опрема по поевтина цена? Маички, шорцеви за вежбање. Може да е outlet, или нешто слично...
Фала, поздрав :)

Мене не ме интересира каде можам да најдам туку вас можам да ви помогнам да најдете бонови за студентскиот дом пелагонија со кои може да јадете и пиете. Ги имам во голем број а ги продавам по многу мала цена. Кој е заинтересиран нека ми пише порака. Поздрав

Каде можам во Скопје да најдам спортска опрема по поевтина цена? Маички, шорцеви за вежбање. Може да е outlet, или нешто слично...
Фала, поздрав :)

Борис Трајковски салата, има неколку аутлети.

Квалитетен црн чај? Кој би ми го препорачале?

Борис Трајковски салата, има неколку аутлети.

Квалитетен црн чај? Кој би ми го препорачале?

Црните чаеви од Алкалоид се ОК.

Црн чај
Црн чај освежителен[DOUBLEPOST=1401962082][/DOUBLEPOST]Каде има обуки или приватни часови за HTML и СSS?

Ми треба краток курс кој не би траел повеќе од 1 месец со цел да научам основи.

Mалце специфично, ми требаат закачалки за фотографии но не со коење (со шајчиња) туку што се втиснуваат на пена, имам изложба со фотографии која е поставена на пена (еден вид стиропор) и позади оди ламаринче кое се втиснува во пената (има како запци) и се обесува фотографијата. Битола нема нигде дали некој знае таква специјализирана продавница скопје која се бави со урамувања, печатења на фотографии....

Каде да купам точак солиден до 200 евра?

Дали знае некој каде можам да најдам процесор за матична плоча Abit IS7-E2. За поддржани процесори пишува на овој линк. Инаку процесорот да биде чист интел од 2.8GHz па нагоре.

Знае некој дали се вршат уште тури за шопинг во Солун или Софија и која агенција организира?

Знае некој дали се вршат уште тури за шопинг во Солун или Софија и која агенција организира?

Да, скоро сите агенции имаат шопинг тури за Солун (Арбо, Пет,Фалкон..), за Софија шопинг тура јас што знам има Арбо травел. Најпаметно, да си ги провериш агенцииве, да се јавиш да прашаш подетално да ти објаснат. :)

Арбо Травел, Скобул, Тим Травел, Сара Травел.[DOUBLEPOST=1402307603][/DOUBLEPOST]
Каде да купам точак солиден до 200 евра?

Јас купив солиден точак за 11000 пред 2 години во Цикло Ас. Инаку далеку поефтини имаш на Циган Пазар секој вторник под Кале, меѓутоа тие се сомнително потекло. :)

Последно уредено:
Каде може во Скопје да најдам ориентални теписи, т.е со такви мотиви. Не ми треба многу голем. Некаде околу метар на пола метар. Не мора точно толку но околу таа димензија.

Каде може во Скопје да најдам ориентални теписи, т.е со такви мотиви. Не ми треба многу голем. Некаде околу метар на пола метар. Не мора точно толку но околу таа димензија.
Побарај на Пластичарската улица има голем избор евтини а и квалитетни теписи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom