Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може во Скопје да најдам ориентални теписи, т.е со такви мотиви. Не ми треба многу голем. Некаде околу метар на пола метар. Не мора точно толку но околу таа димензија.
Незири-Комерц продава баш такви ориентални теписи. Има многу голем избор.

Еве неколку примери:
http://marketkonekt.com/makedonija/dom-i-gradina/kilimi-tepisi/tepih-mutlu/1ub.htm
http://marketkonekt.com/makedonija/dom-i-gradina/kilimi-tepisi/tepih-arya/Pxb.htm
http://marketkonekt.com/makedonija/dom-i-gradina/kilimi-tepisi/tepih-mutlu/Jtb.htm

Ми треба да изнајмам маса за фудбалче. Дали некој изнајмува или има контакт од некој што изнајмува, да го сподели ? :)

Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)[DOUBLEPOST=1402347703][/DOUBLEPOST]Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)

Каде можам да најдам скопје или велес пирс на магнет да немора да се дупам ??

Каде можам да најдам од овие во Скопјево? Не знам како се викаа, малите топчиња со големина на пинг понг топче, гумени, што скокаат?
bouncy-balls.jpg

Провери по бижутерииве во гтц, сигурно имаат
Едно девојче беше оде во најголемата продавница во гтц прашува за пирс на магнети вие викаат каков е тие прв пат слушам немало ми кажуваат

Каде можам да најдам од овие во Скопјево? Не знам како се викаа, малите топчиња со големина на пинг понг топче, гумени, што скокаат?
bouncy-balls.jpg
Ѓаволски топчиња :D
Едно девојче беше оде во најголемата продавница во гтц прашува за пирс на магнети вие викаат каков е тие прв пат слушам немало ми кажуваат
Може веќе изумре времето на нив :D сега толкави дупки прават во увото, цел прст да им влезе, ти бараш на магнет, мислам молим ти се :pos:

bouncy-balls.jpg

Провери во Џамбо, Атлантик ФМ и Битпазар
Негде дома низ пакетите треба да имам едно или две, ако ги најдам ќе ти ги донирам

Ти пак некоја беља смислуваш :D:D

Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)[DOUBLEPOST=1402347703][/DOUBLEPOST]Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)
Појди во Шутка или на женскиот пазар на Бит пазар

Ајде ако сака некој да ми каже колку е повратна карта Скопје-Битола со воз?Ги барам на телефон да ги прашам за цена не ми се јавуваат два дена.

дечки, ај ако може некој да ми помогне и да ми каже каде може да се направи оптимизација. може и тука некој ако има програм.
се работи за даски, должински, кои треба да се исечат на помали парчиња, али да иде што епомалнку фира. даските се долги по 4м (400цм) а ми требаат 20 парчиња од по 90цм, 61 парче од по 35цм, и 10 парчиња од по 99цм. ај ова може и во математичка мистерија :P

Дупи го увото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom