Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали тука прашав или во друга тема . пак да си пробам .

Предлог место за принтање маица по своја желба во Скопје . Цена на маица + принт заедно , квалитет на истиот , локација на местото. Ај бидете срцки , знам дека има кој да одговори.

Предлог место за принтање маица по своја желба во Скопје . Цена на маица + принт заедно , квалитет на истиот , локација на местото. Ај бидете срцки , знам дека има кој да одговори.
Наназад низ оваа тема ќе најдеш повеќе одговори. Направи еден срч.

Види во темата „Сакам да знам...“
Фирмата што принта маици, филџани етцетера има фб страна, па може да се информираш колку, како што...

Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)[DOUBLEPOST=1402347703][/DOUBLEPOST]Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)

Најдобро некој кројач да побараш.[DOUBLEPOST=1402559740][/DOUBLEPOST]

Унипрес, Печатење Маици, Мотив Плус и други. Цената варира од зависност на број на бои и број на маици. Околу 400-500 денари се движи за со нивна маица и една боја печат.

Последно уредено:
дечки, ај ако може некој да ми помогне и да ми каже каде може да се направи оптимизација. може и тука некој ако има програм.
се работи за даски, должински, кои треба да се исечат на помали парчиња, али да иде што епомалнку фира. даските се долги по 4м (400цм) а ми требаат 20 парчиња од по 90цм, 61 парче од по 35цм, и 10 парчиња од по 99цм. ај ова може и во математичка мистерија :P
7 даски на 8 дела по 35 и еден по 99, вкупно 379цм
5 даски на 1 дел по 35 и 4 по 90, вкупно 395цм
1 даска на 3 дела по 99, вкупно 297цм.
Вкупно 61 парче од 35цм, 10 од 99 и 20 од 90, вкупно 13 даски.
Можеби може и пооптимално да се исечат, ама секако ќе се 13 даски.

Каде можам да најдам молер во Скопје и отприлика колку ке ме чини за трособен стан од 60 метри квадратни?

Каде можам да најдам молер во Скопје и отприлика колку ке ме чини за трособен стан од 60 метри квадратни?

Најдобро сам да си искречиш зошто не е некоја филозофија тешка. Инаку еве ти броеви од молери.

Има ли кај нас pop-tarts или нешто ептен слично?

zxlFKZi.jpg

Kade mozam da najdam human growth hormone ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom