blue ladybug
Фанг ловер
А зошто ти е кога не си полнолетен и не можеш самостојно да одлучуваш за било што?Kaj se naoga i ako znaes kazi mi dali mozam sam da kupam bidejki ne sum polnoleten? i ako znaes od prilika cena kako odi pisi plz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зошто ти е кога не си полнолетен и не можеш самостојно да одлучуваш за било што?Kaj se naoga i ako znaes kazi mi dali mozam sam da kupam bidejki ne sum polnoleten? i ako znaes od prilika cena kako odi pisi plz.
А зошто ти е кога не си полнолетен и не можеш самостојно да одлучуваш за било што?
http://www.califit.mk/Kaj se naoga i ako znaes kazi mi dali mozam sam da kupam bidejki ne sum polnoleten? i ako znaes od prilika cena kako odi pisi plz.
дали ти тоа сериозно бараш ХГХ а не си ни полнолетен??????
Фала,играм кошарка ми фали висина која што тешко дека ке ја добијам без ХГХhttp://www.califit.mk/
Еве ти го сајтот. Отиди, прашај, види дали имаат и за колку време би ти донеле. Мислам дека нема врска што си малолетен.
И да, пази што праиш. Не е нешто што можеш да се заебаваш со него. Што ти е целта?
ми треба за висина бидејќи играм кошарка.дали ти тоа сериозно бараш ХГХ а не си ни полнолетен??????
мада добро за пари у оваа наша држава и на тебе ке ти продадат, само прочитај си убаво што бараш мн си млад за тоа без разлика колку и да вежбаш и да мислиш дека ти треба
дали ти тоа сериозно бараш ХГХ а не си ни полнолетен??????
мада добро за пари у оваа наша држава и на тебе ке ти продадат, само прочитај си убаво што бараш мн си млад за тоа без разлика колку и да вежбаш и да мислиш дека ти треба
Да не знаеш од прилика колку кошта, да не е премногу премногу скап?Муабетот за полнолетен нема врска. Знам на другари кошарка што тренираат уште во 1ва-2ра средно им даваа ХГХ да пијат од тим.
Да не знаеш од прилика колку кошта, да не е премногу премногу скап?
И ти оправдуваш земање на ХГХ на таа возраст??????Муабетот за полнолетен нема врска. Знам на другари кошарка што тренираат уште во 1ва-2ра средно им даваа ХГХ да пијат од тим.
И ти оправдуваш земање на ХГХ на таа возраст??????
Со тоа што ќе го внесува во неговиот организам мене не ми наштетува, неговата возраст ја потенцирав за да размисли убаво што прави и што он всушност бара. Не е шала ХГХ дали сте свесни какви проблеми може да ви направи тоа ми е.
Не ти солам памет нит тебе нит него, јас му велам да си размисли убаво и да си прочита и за лоши страни кој недај боже ама може да ги има.
И еве од тие другари што ги спомна напиши му колку од нив се сега успешни и имаат одлична кариера во европскиве клубови немора во НБА.
Ако ти треба пример за некој што успеал во тој спорт без употреба на ХГХ побарај во Кристијан Николов сигурно турците не му викаат да зима ХГХ поготово не на некој кој им е пишан да на список во прв тим каде што имаат ригорозни контроли.
И да, пази што праиш. Не е нешто што можеш да се заебаваш со него.
Ги има и по 2метри на 16години... јас на 16 наскоро 17год 193цм сум затоа и сакам да користам такво нешто иако знам дека е лошо не ми е битно вазно ми е само да пораснамДа се самоцитирам.
Тоа што му одговарам на прашањето не значи дека го одобрувам тоа. Само кажав дека има многу што го пијат на таа возраст, што беше реплика на твоето мислење. Напиши ми ти колку млади имаат успешна кариера било каде, па ќе ти кажам од нив колку пиеле. (муабетот ми е, не дека ме заболе дали пие некој или не, на раце се бројат млади што се пробиени, така да, дали со хгх или без, не мења нешто.Ретки се. Немаме добри услови за тоа.)
И ригорозните контроли не одат против ваквиот тип на суплементи. Оние од ФМП што живеат кај нив во интернати, од пилешко да не се по 190 на 16 години?
На оваа висина ќе земаш ХГХ ? Не мислиш дека ти е многу?Ги има и по 2метри на 16години... јас на 16 наскоро 17год 193цм сум затоа и сакам да користам такво нешто иако знам дека е лошо не ми е битно вазно ми е само да пораснам
Па ти велам дека има и 2метраши малце е 1.93, осеќам дека нема повеќе да растам затоа сакам ХГХ да користам..доро во секој случај да не ве замарам фала за предупредуванјетоНа оваа висина ќе земаш ХГХ ? Не мислиш дека ти е многу?
И филозофијава "знам дека е лошо, не ми е битно" не ти е добра многу. Консултирај се со некој поискусен (не продавач на суплементи).
Нит го знаев дечково нит го познавав, ама сега се надевам разбираш која ми е поентата. Во првиот пост кога наведов полнолетен не беше дека годините се толку битни, туку дека нема мозок бе. Сам ти покажува немора јас да се мачам повеќе.На оваа висина ќе земаш ХГХ ? Не мислиш дека ти е многу?
И филозофијава "знам дека е лошо, не ми е битно" не ти е добра многу. Консултирај се со некој поискусен (не продавач на суплементи).
Имаш бесплатна програма, најди ја од нет, Оптимик се вика. На форумот негде имам ставано и линк за симнувањедечки, ај ако може некој да ми помогне и да ми каже каде може да се направи оптимизација. може и тука некој ако има програм.
се работи за даски, должински, кои треба да се исечат на помали парчиња, али да иде што епомалнку фира. даските се долги по 4м (400цм) а ми требаат 20 парчиња од по 90цм, 61 парче од по 35цм, и 10 парчиња од по 99цм. ај ова може и во математичка мистерија![]()