Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Па моето куче нема ни 2 месеци. Може дека им побарав за толку мало и затоа немаат. Препорачајте ми која храна да му ја земам?
Гледам веќе ти објасниле се во темата храна за кучиња, тешко да најдеш храна за толку малу плус и Салт ти даде други совети за исхрана сепак е малку рано за дехидрат директно, ако веке толку сакаш да биде дехидрат во фауна што ти ја спомнав ке бараш формула за мали кучиња од натурал траинер што е како тарана. Таа е мн ситна и ке може малку полесно да ја јаде. Стварно незнам на кое друго место да те испратам за оние сто се за ептен мали кученца храна да најдеш. Обично до кај 2 месеци се на цицање и дохранување со млеко и лактовит.
Луџе кај мојм да најм онаква камера шо снима закачена на хеличоптер ? Аа. Знае некој кај се продава у мк скопје ,не на онлајнски страни :)
Камерата се вика ГоПро, имаш повеќе модели и порано можеше да купиш од Пробике (продавница за велосипеди во кисела вода). Само да си знаеш дека е прилично скапа не е баш ефтина играчка. Ама па затоа е и мн квалитетна и имаш посебни кукишта (доаѓаат со камерата) кој ја прават отпорна на вода и удари.

Да не знаете каде има големи декоративни корпи од плетен бамбус, со капак?

Веќе бев во пластичарска улица, но таму имаат корпи за алишта, а не декоративни.

Нешто вакво отприлика, да може да се стават работи и ситници внатре.

24961.jpg
Да видиш у Базаро и у Сева ако постои уште. Таму имаше вакви ствари, јас си имам земено пред неколку години.

Евтино мотелче во Скопје, ми треба за една вечер, и колку се движи цената одприлика?
Цените во помалите хотели се до 45 евра од вечер, зависи каде, дали соба дали од човек.
Ако сакаш поевтино барај хостел, обично е до 15 евра од човек најмногу.[DOUBLEPOST=1401574148][/DOUBLEPOST]
Каде има буквари стари да се купат? За прво второ...
Стари буквари кај продавачите на стари книги. Ги има на кеј после Холидеј ин накај Аеродром кога се движиш во тоа куќарките што се. Таму ако не најдеш, не знам каде би нашла.

Евтино мотелче во Скопје, ми треба за една вечер, и колку се движи цената одприлика?
Хостел за една вечер тие 10 евра во хостелот Кеј, тоа ти се наоѓа позади Сок банки, сок банки се наоѓа кај џамбо (веро центар) до кафанчето кеј. (y)

Хостел за една вечер тие 10 евра во хостелот Кеј, тоа ти се наоѓа позади Сок банки, сок банки се наоѓа кај џамбо (веро центар) до кафанчето кеј. (y)
10 evra? Toa e epten povolno. Siguren si za cenava? I brojce neso da ne ti se naoga?

Каде можам да си направам ,,канали'' во Скопје, и колку пари отприлика ќе ме кошта?

За тие што не знаат, дупка во ушето :icon_mrgr:
Vertical-Tragus-2.jpg

Каде можам да си направам ,,канали'' во Скопје, и колку пари отприлика ќе ме кошта?

За тие што не знаат, дупка во ушето :icon_mrgr:
јас колку што знам овоа неможеш наеднаш да го направиш туку со тек на време а мислам дека прават тату присинг мајстори што се но ако знае некој повеќе нека напише

Да не знае некој кај има во МК најголем избор за патики за фудбал?
тнх

Луџе кај мојм да најм онаква камера шо снима закачена на хеличоптер ? Аа. Знае некој кај се продава у мк скопје ,не на онлајнски страни :)

GoPro камера можеш да закачиш на хеликоптер, а се продава во Outdoor во ГТЦ.

А вакви услуги за снимање нудат FlyCam.

Каде можам да најдам ролшули? зборам за вакви
32X47DTEA_large_0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom