Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој круговите на семафорите за пешаци што се, со колкав радиус се?

Колку поточни претпоставки, толку подобро...

А има некој автобус што запира поблиску? :D
54,13 и 42 со овие автобуси си најблиску до Сковин како и сите останати кои гравитираат кон Маџари,Ченто 50,65,66,67.... ќе се симнеш кај АСУЦ ЕМУЦ автобуската и ке се прошеташ малку :)

Каде има сервис да го однесам Nokia телефонов на поправка?По можност во околина на Чаир/Б.Пазар?

imam vw buba sto drugo mi treba da go dopravam bagito i pari imam a ne znaev kaj na drugo mesto da go postavam ova se izvinuvam cekam odogovri
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 00:00 ---
Каде има сервис да го однесам Nokia телефонов на поправка?По можност во околина на Чаир/Б.Пазар?
karsi arka odma do sendvicarata bratstvo tamu ima dobar majstor ja non stop tamu si pravam telefoni
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 00:04 ---
Каде во Скопјево можам да најдам убави машки паричници? Да препорачате некое место да не шетам од еден бутик у друг... значи класични така, кожни, со не премногу прегради на нив...
na bit pazar ima ubavi kozni po vnatre vo pazarot postar covek prodava samo za paricnici e
--- надополнето: 29 ноември 2012 во 00:09 ---
Некој има купувано НЕоригинални батерии за лаптоп (кинески копии) од некаде, и е задоволен како се покажале? Би ми одговарало да се 6 или повеќе келијни.
jas si kupiv od trgovski od tnt it market so e na vlezto odma tuka ne orginal eve 3 godina brat ni da cue

Колку келии има батеријата, и колку ја зема, да не ти текнува?
јас купив кинеска од ebay и гајле си нема. Оригиналната издржа една година, кинескава тера трета година.

Каде може да најдам силиконски футроли и заштитна фолија за Sony Xperia P.

Кеси пластични - поголеми - 50х50цм?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom