Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Бил некој скоро во Конверс и ако бил дали има вакви (или слични)патики и отприлика колку се движат цените? Значи стриктно да имаат лепенки сакам.
Converse-All-Star-Chuck-Taylor-Hi-top-Black-Leather.jpg

Знам дека периодов треба да им се паднати цените, ама ме интересира колку се, да знам да не идам џабе од Велес ако се многу скапи.

Како се вика бутикот брат (ако ти текнува) , да тркнам да го најдам? На ист кат е со Еуроазиа, и на иста страна?

На иста страна е со Еуроазиа, а како се викаше да ме утепаш незнам. Лесно ќе го најдеш, не е во пролазите. Иначе имам и јас еден кожен што не го користам. Ми го донесоа за роденден но овој ми е поубав и него го користам, а тој во фиока ми стои. Ако си заинтересиран пиши.

Друже апаратот или телефонот во рака и прошетај низ Скопје :) ако не си од Скопје ете причина да оставиш некој денар за нашето Скопје

Од Скопје сум ама некако баш мн мн немам време да сликам а и плус немам онаков професионален апарат. Нвм, ќе се снајдам.

Од Скопје сум ама некако баш мн мн немам време да сликам а и плус немам онаков професионален апарат. Нвм, ќе се снајдам.
Види во групава, има доста добри слики само не знам резолуцијата дали ќе ти одговара. Се наоѓа по некоја слика од Скопје и во оваа група, само треба да вртиш надоле.

Кој знае ми треба итно информација каде може да се најде кремава
medika%20ideal-500x500.jpg

да не знае некој за ваучерите за студенти за компјутери каде треба да се поднесат документи и што треба да се поднесе и кој се има право да добие таков ваучер?

Незнаев каде да пишам па затоа тука ке објавам :D
Продавам кимоно за аикидо-џиу џитсу-јудо,оригинал Kwon носено само неколку пати. заинтересираните нека пишат во инбох ке се договориме за цена

Дечки некоја конфекција шо има бутик во Скопје шо праат работнички комбинизони? Знаете оние ко панталони шо се и со прерамки... по можност и јакна да има со комбинизонот. Сте виделе негде?

До винаријата Сковин оди 23-ка ( приватна)? :D
Па имаш некои 600-700 метри пешки да се прошеташ (автопазар Фершпед)
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:09 ---
Дечки некоја конфекција шо има бутик во Скопје шо праат работнички комбинизони? Знаете оние ко панталони шо се и со прерамки... по можност и јакна да има со комбинизонот. Сте виделе негде?
Годомин еве ти и тел за контакт 02/2434646;02/2434488

Па имаш некои 600-700 метри пешки да се прошеташ (автопазар Фершпед)
--- надополнето: 26 ноември 2012 во 21:09 ---

Годомин еве ти и тел за контакт 02/2434646;02/2434488
А има некој автобус што запира поблиску? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom