54,13 и 42 со овие автобуси си најблиску до Сковин како и сите останати кои гравитираат кон Маџари,Ченто 50,65,66,67.... ќе се симнеш кај АСУЦ ЕМУЦ автобуската и ке се прошеташ малкуА има некој автобус што запира поблиску?![]()
karsi arka odma do sendvicarata bratstvo tamu ima dobar majstor ja non stop tamu si pravam telefoniКаде има сервис да го однесам Nokia телефонов на поправка?По можност во околина на Чаир/Б.Пазар?
na bit pazar ima ubavi kozni po vnatre vo pazarot postar covek prodava samo za paricnici eКаде во Скопјево можам да најдам убави машки паричници? Да препорачате некое место да не шетам од еден бутик у друг... значи класични така, кожни, со не премногу прегради на нив...
jas si kupiv od trgovski od tnt it market so e na vlezto odma tuka ne orginal eve 3 godina brat ni da cueНекој има купувано НЕоригинални батерии за лаптоп (кинески копии) од некаде, и е задоволен како се покажале? Би ми одговарало да се 6 или повеќе келијни.
jas si kupiv od trgovski od tnt it market so e na vlezto odma tuka ne orginal eve 3 godina brat ni da cue
јас купив кинеска од ebay и гајле си нема. Оригиналната издржа една година, кинескава тера трета година.Колку келии има батеријата, и колку ја зема, да не ти текнува?
Таму каде што одат нормални личностиКаде може да најдам нормална личност во Скопјево?