Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
kade se naogja medicinski fakultet vo skopje, potocno skriptarata ili knizarnica koja bila tamu?

Некој случајно да не знае,која боја/и е потребно да се измеша за виолетова да биде бордо/трула вишна.?

b51f4ef4af0f2536085b161c5b4f7315.jpg

Ова чудото никаде неможам повеќе да го најдам. Знае некој нешто повеќе?

темно црвена и малку кафеава.

Mислиииш? А каква кафеава,окер или темна кафеава..ако е стварно така , те частам пиво :icon_lol:
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 20:19 ---
b51f4ef4af0f2536085b161c5b4f7315.jpg

Ова чудото никаде неможам повеќе да го најдам. Знае некој нешто повеќе?

И ја одамна го немам видено,стално тафт купувам..најверојатно може и да не се произведува веќе.

Mислиииш? А каква кафеава,окер или темна кафеава..ако е стварно така , те частам пиво :icon_lol:
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 20:19 ---

И ја одамна го немам видено,стално тафт купувам..најверојатно може и да не се произведува веќе.
KOJ КУРАЦ?

Нешто слично да препорачаш? Восок не користам бидејќи наредниот ден ми е падната цела коса, а и мрсна е.
Нешто у тој стил, крем-гел?

KOJ КУРАЦ?

Нешто слично да препорачаш? Восок не користам бидејќи наредниот ден ми е падната цела коса, а и мрсна е.
Нешто у тој стил, крем-гел?
Ја восок користам,имја еден на тафт у црно кутиче со сиво капаче кој не е мрсен..тој како најдобар е. друго што знам,гел од тафт или субрина исто добра е.

Последен автобус денес за у Куманово ?

3.5mm audio jack Male to Female?
квалитетен, должина метар-два

3.5mm audio jack Male to Female?
квалитетен, должина метар-два
:icon_mrgr:, vo,,beverli ,,,na sprat sproti stopanska banka,,,,,,,tukurechi strog centar,,,kaj montazhniot parking,,,,,,,
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 20:57 ---
kade se naogja medicinski fakultet vo skopje, potocno skriptarata ili knizarnica koja bila tamu?
:icon_mrgr:,,,,,na parkingot od stomatologija koga vleguvash privatna kukja dolu podrum,,,,,

Филмски постери во рамка т.е спремни за ставање на зид во Скопје негде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom