Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае дали и каде кај нас се продаваат велосипеди со електро-мотор?
I jas barav vakvo cudo, gi zasakav koga bev vo Holandija.Za zal nema kaj nas
(izvinete za latinicata, sega go formatirav kompjuterot nemam instalirano kirilica) :)

Кај можам да најдам приврзок - карикатура од фудбалер, конкретно од Меси, знам дека ги гледав негде порано, ама не ми текнува каде...

торбици за тренинг да бидат ефтини
ако знае некој поточна дестинација на битпазар или слично
eckm111-bk_1.jpg

Кај можем да најдем Омега Часовници ? Проверив во ГТЦ во My Time нема, во Веро Центар во B Watch нема и во рамсторе нема да не знае некој дали постои продавница или во МКД слабо ?

кој кинески дај некоја локација
во карпош 3 на партизанска, во зградите кога идеш од центар после семафорите лево, исто има и карши симпо мислам, имаш и во гтц на приземје... Али во оваа во лептокарија имаше слични торби ко шо бараш и беа по 200 ден. летово..

Да ве прашам, малце не е поврзано со темата, али сепак. Дали може да отидам со приватна кола на Кале полигонов, пошто знам на тој во автокоманда во асуц, мора само со автошкола.

во карпош 3 на партизанска, во зградите кога идеш од центар после семафорите лево, исто има и карши симпо мислам, имаш и во гтц на приземје... Али во оваа во лептокарија имаше слични торби ко шо бараш и беа по 200 ден. летово..
како се викаат продаавнициве нешто помош како да ги најдам
?

Да ве прашам, малце не е поврзано со темата, али сепак. Дали може да отидам со приватна кола на Кале полигонов, пошто знам на тој во автокоманда во асуц, мора само со автошкола.

Можеш (y)

nike-zoom-vapor-9-tour-federer-spring-2012-summary.jpg

Каде можам да ги најдам новиве патичиња по разумна цена до кај 100 еурича?
view.php
view.php

Кај можем да најдем Омега Часовници ? Проверив во ГТЦ во My Time нема, во Веро Центар во B Watch нема и во рамсторе нема да не знае некој дали постои продавница или во МКД слабо ?
Омега порано имаше во една продавница на плоштад, беше помеѓу книжарата Култура и лотаријата, ама не знам дали уште постои продавницата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom