темно црвена и малку кафеава.Некој случајно да не знае,која боја/и е потребно да се измеша за виолетова да биде бордо/трула вишна.?
Mислиииш? А каква кафеава,окер или темна кафеава..ако е стварно така , те частам пивотемно црвена и малку кафеава.
И ја одамна го немам видено,стално тафт купувам..најверојатно може и да не се произведува веќе.
Ова чудото никаде неможам повеќе да го најдам. Знае некој нешто повеќе?
KOJ КУРАЦ?Mислиииш? А каква кафеава,окер или темна кафеава..ако е стварно така , те частам пиво
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 20:19 ---
И ја одамна го немам видено,стално тафт купувам..најверојатно може и да не се произведува веќе.
Обична кафеава, не многу темна И поише црвена.Mислиииш? А каква кафеава,окер или темна кафеава..ако е стварно така , те частам пиво
Ја восок користам,имја еден на тафт у црно кутиче со сиво капаче кој не е мрсен..тој како најдобар е. друго што знам,гел од тафт или субрина исто добра е.KOJ КУРАЦ?
Нешто слично да препорачаш? Восок не користам бидејќи наредниот ден ми е падната цела коса, а и мрсна е.
Нешто у тој стил, крем-гел?
Znae nekoj kade ima Playboy VIP for him - Eau de toilette ili Parfem?
Види во поголемиве маркети Веро,Тинекс таму последен пат гледав вакви Плејбој парфеми.Anyone?
, vo,,beverli ,,,na sprat sproti stopanska banka,,,,,,,tukurechi strog centar,,,kaj montazhniot parking,,,,,,,3.5mm audio jack Male to Female?
квалитетен, должина метар-два
,,,,,na parkingot od stomatologija koga vleguvash privatna kukja dolu podrum,,,,,kade se naogja medicinski fakultet vo skopje, potocno skriptarata ili knizarnica koja bila tamu?
Имаш и на бит пазар ...3.5mm audio jack Male to Female?
квалитетен, должина метар-два