Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Пак јас :oops:
да не знај некој кај има маици со GnR, AC/DC.... и други бендови around Битола?
барав ама никако да најдам

кој се слика по дискотекиве низ скопје освен кадевечер и зазабава ?!?

како се викаат и колку пари се оние апчињата против бременост и дали се пијат одпосле или пред? ми треба итно!!!!

Дефинирај поточно и оди во аптека.
Апчиња што се пијат пред се апчиња за контрацепција, и се пијат подолг период (најмалку 1 месец ), за да нема замарање со кондоми и слично (иако не е најсигурно).
А бидејќи гледам паника во постов (да не се десило беља?), најверојатно ти треба morning-after pill, па оди во аптека и побарај, апчето функционира ако се испие до 72 часа после "инцидентот".

Здраво дечки ... сакам да ве прашам дали знаете каде можам во Скопје да го најдам некаде овој ранец
332100.jpg
332100.jpg

Logitech Kinetick Backpack 15.4" .

Дефинирај поточно и оди во аптека.
Апчиња што се пијат пред се апчиња за контрацепција, и се пијат подолг период (најмалку 1 месец ), за да нема замарање со кондоми и слично (иако не е најсигурно).
А бидејќи гледам паника во постов (да не се десило беља?), најверојатно ти треба morning-after pill, па оди во аптека и побарај, апчето функционира ако се испие до 72 часа после "инцидентот".
така се вика тоа? и колку пари е?

Ако може некој да ми каже во колку часот има последен автобус од Охрид утре за Скопје ?

Ако може некој да ми каже во колку часот има последен автобус од Охрид утре за Скопје ?

Провери тука, зошто не знам дали сакаш преку Кичево или преку Битола - Прилеп - Велес!

http://galeb.mk/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom