Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, знае некој каде се продаваат прешивачи за панталони, капи и слично? Знам едно време се продаваа у Инфлуенс, живо е тоа место уште? Постои некое слично на него?

Дали некој знае како може да се добие ваучер за компјутер? Нешто збореле од влада дека ќе давале бесплатни компјутери за студенти кои се социјални случаи или така нешто...

На кој веб сајт можам да најдам информации за какво ќе биде времето во Грција во тек на септември...? Ако знае некој нека ми постира линк...Фала

Каде треба да одам за да земам потврда дека не сум осуден, и кои документи ми требаат?

Да не знае некој кај може да се најде осветлувач за книги и колку пари е отприлика. Еве поточно како изгледа тоа.

Каде треба да одам за да земам потврда дека не сум осуден, и кои документи ми требаат?
Се пополнува уверение во суд, на шалтер (основен 1 Скопје или судовите во другите градови). Мислам дека не треба други документи освен лична карта, но не сум сигурен ако во меѓувреме нешто е променето.

P1000427.JPG

6SizeLeatherPunchSet.jpg

Клешти за окца (за на текстил или кожа/скај), евентуално и дупчалка (најлевото е дупчалка)?

Ај дајте ми некои сајтови, кои вршат испорака до други градови во МК... Нема врска со што се (компјутери, облека...)..

Пример Anhoch
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom