Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Купив машинка за бричење брада е сега барав по тоа упатството како се користи дали се топи, со пена без пена немам појма ништо не пишува, па добро како се користи точно, и нешто слабо бричи можда оти имам поголема брада ( на Guengka е машинката ) бричи на помала брада или што ме заебава? ( Не можев да ја најдам темата ПОМОШ ) - Фала однапред

аман де, машинките се за ептен ситно влакно на брада, подолго од два милиметри влакно ќе се отепаш од триење со машинката и пак нишо нема да исече, на суво обично се користат тие, подобро лизга машинката на чиста сува кожа

Кубански цигари али од тенките ( мини или како ги викаат незнам) има некаде да се продават низ градов?.

Здраво. Знае ли некој каде може да најдам бандажна лента - цинк оксид (онаа бела што ја користат спортистите) ми треба како превенција од плускавци.

protape5cm_large.jpg
Zinc%20Oxide%20Tape%20Lge.jpg

Фала многу.
Позз

Kade mozat da mi izrabotat tasna po poracka?

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2

Kade mozat da mi izrabotat tasna po poracka?

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
Појди во чаршија има доста мајстори кои можат да ти направат ташна само малку ке треба да се помачиши да ги пронајдеш :)

каде можам да најдам друштвена игра монопол но онаа старата хрватска или српска (не се сеќавам каква беше)???
Провери на циганскиот пазат под Кале ако некој ја има фрлено сигурно овде ке ја пронајдеш

Трансфер хартија да не знае некој точно каде да нарачам или да купам???Онаа што е за црни за бели маици да принташ на неа и маици да си правиш...или чаши...

Луѓе кажете каде around Битола има вакви маици (ваков модел), збудалев да си купам
фала ви однапред :giggle:
tumblr_lj6jye62o41qej3tuo1_500_large.jpg

tumblrlqvkqtcnfj1qgckwp.jpg

ba
Провери на циганскиот пазат под Кале ако некој ја има фрлено сигурно овде ке ја пронајдеш
барам нов не половен...најдов македонски и англиски...но некако сум поврзан кон стариов

Шперплоча или лесонит, не е битно колку големи парчиња продаваат, во Скопје?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom