Отпосле е веќе доцнакако се викаат и колку пари се оние апчињата против бременост и дали се пијат одпосле или пред? ми треба итно!!!!
Дефинирај поточно и оди во аптека.како се викаат и колку пари се оние апчињата против бременост и дали се пијат одпосле или пред? ми треба итно!!!!
така се вика тоа? и колку пари е?Дефинирај поточно и оди во аптека.
Апчиња што се пијат пред се апчиња за контрацепција, и се пијат подолг период (најмалку 1 месец ), за да нема замарање со кондоми и слично (иако не е најсигурно).
А бидејќи гледам паника во постов (да не се десило беља?), најверојатно ти треба morning-after pill, па оди во аптека и побарај, апчето функционира ако се испие до 72 часа после "инцидентот".
Urban time.кој се слика по дискотекиве низ скопје освен кадевечер и зазабава ?!?
Провери тука, зошто не знам дали сакаш преку Кичево или преку Битола - Прилеп - Велес!Ако може некој да ми каже во колку часот има последен автобус од Охрид утре за Скопје ?
За назад сеедно миеПровери тука, зошто не знам дали сакаш преку Кичево или преку Битола - Прилеп - Велес!
http://galeb.mk/
ПратеноКајгаџии да не знае некој од каде може да го симнам албумов ... Duke Bojadziev - Love is the way... ако знае ПП! Фала однапред !