statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
по книжариве поголеми сто посто имаш, знам брат ми си зема златен маркер тагови да шкртал по школоМаркери (фломастери) во златна и сребрена боја?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
по книжариве поголеми сто посто имаш, знам брат ми си зема златен маркер тагови да шкртал по школоМаркери (фломастери) во златна и сребрена боја?
Во Converse на рекорд и во Г.Т.Ц. демек не се оригинал?
кај можи еден студент да оди на заболекар во скопје??
Девојка ми зема од конверс, “оригинал“, црни и црвени по 2500 мислам ги плати, или по 3000 (летово).
Пред некој месец порачав преку ebay исто црвени и црни за 300 ден. од пар. Кога стигнаа, кога ги споредивме, ИСТИТЕ СКРОЗ ЕПТЕН НАЈ!
СЕ МОЖНО БЕШЕ ИСТО![]()
Не не, не мислев така. Само прашав. Знаеш она, мразам да одам по продавници а и години наназад не носам патики и тоа, па одела и тоа купувам под рака и сомтајмс во Рамстор.
Значи, спортска опрема немам купено со години.
Ок фала ти брат, утре одам да си купам. Поздрав
Провери во Зец електроникс а и во Логинг електрониксKAde moze da najdam trafo od 220V na 24V po prodavnicive za elektronika niz skopje nema...
За секој случај провери во Зец, затоа што немаат само аудио опрема :smir:Vo loging nema, a zec kolku sto znam pretezno so audi oprema ostanaa da se bavat...
За секој случај провери во Зец, затоа што немаат само аудио опрема :smir:
Девојка ми зема од конверс, “оригинал“, црни и црвени по 2500 мислам ги плати, или по 3000 (летово).
Пред некој месец порачав преку ebay исто црвени и црни за 300 ден. од пар. Кога стигнаа, кога ги споредивме, ИСТИТЕ СКРОЗ ЕПТЕН НАЈ!
СЕ МОЖНО БЕШЕ ИСТО![]()
Колку плати за поштарина?