Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој случајно да не знае кaде може да најдам плишана ѕвезда?

Провери Џамбо?

Прво таму ќе проверам. Мислев некој со сигурност да не има видено некаде да се продава, бидејќи ептен е специфично, мечиња, мачиња секаде има...

Веро трговскиот работи во недела? И ако работи од колку до колку?

книги списанија и сл. за оружје

Здраво дечки би сакал да прашам дали има некои книги списанија или некоја страна за оружја и сл. на македонски јазик или српски? Ако има ве молам да ми кажете до сега не сум сретнал...

Моментално најдобро списание на македонски ти е "Штит" а српско "Калибар"...ова српсково ти е по јако...штитот ти е окулу 50 денара,а ова калибар 120-30 го земав незнам точно...

До пред година и пол имаше Списание за оружја ОДБРАНА ама сега веќе го нема.

Преработен е текстот во корист на рекламата, музиката е таа. Инаку еве го од рекламата. :)

Hah :)

Инаку и двете се арни, само ова делчево од рекламава малку отскокнува. Текстон ко појче да ми се совпаѓа. Како и да е фала уште за преубавите песни.

Каде во Струмица може да најдам кожени ракавици?

Мх, мх, тука нешто ми смрди на Декстер.

Инаку ... во стоковната сигурно има, или во бутиците во тој круг.

Абе мајни ти Декстер. Ладно нека си ибе мајката.

Знам оти там може да има, ама мрза мее да шетам.Сакам да знам дека и има и право да одам и да си купам.

Фала у секој случај :)

NeoN фала за помошта сега ги спуштив списанијата на Штит

--- надополнето ---

овие од калибар незнам дали можам да ги најдам како PDF за да ги спуштам но OK .
Ако знаеш или најдеш случајно некое друго списание за оружје и опрема те молам ако можеш пиши. Фала многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom