Каде има најдобра скара во Македонија, воопшто?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Сите што не сте од Прилеп сте пишале Македонска Куќа има најдобра скара во Прилеп. Во право е Скофилд, добрата скара е во биртиите ко од Дивиот Запад. То е права прилепска кафана со најдобрата скара во Македонија. Остај ти Македонска Куќа ти е ко Слаткар во рапот :pos:

е тука и јас се сложувам...
Може да пишете како се стига до неа? Да ја посетиме ние скопјани да видиме дали е навистина добра како што ја зборите:smir:

Струмица има дефинитивно нај болја скара, во било кој ресторант или кебабчилница да седнеш да јадеш, би спомнал само некој од нив.... Дукат 1 и 2 . Центар, Македонска куќа, кебапчилница Љафта на кванташкиот пазар и да не бројам се се закон за скара.ммммммммммм.................

Хајдук/Ингилиз кај автобуската во Велес покрај Вардарот наш...подобра скара немам јадено во Македонијава..вреди од Скопје да се отиде до Велес само за да се јаде таму :)

а една од полошите скари...Дестан во чаршија..толку извикано место, демек не знам какво било ама еднаш јадев и никогаш веќе..

Tapa e veke skarata vo Hajduk/Ingiliz za kebapite pravam moabet. Porano isto bea dobri Cakar ama sega najdobri kebapcinja vo Veles ima vo Beti

Освен Кај Злате на друго место немам јадено,што значи добра е и таму скарата.

Општо е познато дека во Прилеп е убедливо најубавата скара.Тоа е признато и од НЕПрилепчани.Се друго е инает и локал патриотизам!

Прилеп, има најубава и најефтина скара,

Не дека сум од Велес па затоа зборувам ама најубава скара имаме...Било од кое место досега што сум ја пробала исто ми е убава...:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom