Каде и со кого?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Najgolema zelba mi e da pojdam vo Italija...Rim, Milano, Venecija.... Mislam deka ima mnogu sto da se vidi tamu.... I obavezno nema da propustam nekoj natprevar na Milan ( se nadevam i toa ke bide vkluceno vo ponudata :back: ) I se razbira, ke si go zemam deckoto so mene...

A moze dva pati sam da otidam? Primer vo Singapur!

Со Стив на Метал фест ‘07.
:vozbud:
Тоа би било... morbid beauty

Види... Јас би те земала тебе со себе, и знаеш зашто (доволни се 10-11 години другарување:cug: ), ама многу ќе ми плачеш по жетко, така да, ќе ви ја подарам наградата вас :wink: ...

КАДЕ? Па или Рио или Хаваите.... со кого? па највероватно со една мн убава девојка.. која сеа за сеа не е со мене али ќе биде:)... зошто? затоа што ќе си поминеме најубаво на свет

Bi ja zemala samo najdobrata drugarka...ne e bitno vo koj luksuzen hotel bitno so nea,normalno deka ke si pominam najubavo tamu zosto ke zapoznaeme najubavi tipci i golemo drustvo,a posle....toa posle e najubaviot del!a zosto so nea,pa zatoa sto samo so nea mozam da si pominam ludo i nezaboravno,bez sramenje so malku tepanje i karanje i lutenje....ama nema vrska toa se 3 prolazni fazi sekogas:)

Па шознам...со една личност можда во Париз.И обавезно со мајка ми во Монте Карло кај шо ке ги изгубиме сите пари и ке се вратиме за два дена дома...:pos2:

хммм па сакам на некое тивко место на плажа еве на пример на малдивите...соо една посебна личност:pipi:

како вчера само не истото место зашто се смрзнавме и двајцата:pos2:

Mmmmmm bi sakal da odam vo Las Vegas so mojata devojka i da si uzivam vo nekoja soba bas vo centarce da si sedeme na terasicka da gi gledame tie osvetleni ulici toj raskosh milijoni koli po ulici..... i gusnati da se lapkame i da si uzivame vo prekrasnata gletka ke si bideme kako dve dusi i mesecina i pred da si ideme da odime da frlime od keif taka po nekoja kocka vo nekoe kazino i rikverc so avion domce a moze i so avtobus :vozbud: so devojka mi sme trt trt isplaseni od letanje :vozbud:nego sepak so avion ke se ide :pos2:

Bi sakala da otidam vo Moskva neznam za sto ama ete otsekogas me privlekuval kako najubav grad no i ne mi e do tolku vazno mestot najvazno mi e da odam so decko mi i sigurna sum deka kade i da sum ke si pominam super so nego.

На Тенерифе.. Со тој што го сакам.. Море, плажи..:smir:

Со дечко ми во Бразил.Зошто со него?Затоа што му треба таков одмор на него исто како и мене.Би уживале.Поготово Копакабана..:vozbud:мх мх мх

Same here :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom