Каде и со кого?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Хаваи дефинитивно...со дечко ми:pipi:
Зошто баш таму? Па што знам...секогаш сум сакала да одам
Зошто баш со него? Најмногу го сакам и најубаво би си поминала :back:

Каде било само да е топло и со едно посебно девојче....

На море некаде, на приватна плажа. Ќе го земам дечко ми :back: затоа што знам дека би си поминале незаборавно :vozbud:како и секогаш:back:

Сахара, сама ....... колку сум себична.:pipi:

Хилтон хотел на бали соооо........ не е битно!

како вчера само не истото место зашто се смрзнавме и двајцата:pos2:
Да погодам?...си имала секс на покривот од Ристиќевата палата? :):)...па дошло до мрзнење? :)

Со некоја што не ја познавам дефинитивно...на некое топло место :vozbud:

ахххххххххххххххх колку само желби и дестинации, со сонцето на некое романтично крстарење по Медитеранот или едно 15 дена низ Шпанија, а со друштво па може Ибица за добра забава ( кога би имало и таква опција)!!!

Miami,Amsterdam,Chichago,Ibiza.....И една помодарска дестинцација Дубаи - нормално :smir:

Со 2 3 женишта :vozbud::vozbud::vozbud:

Во Перу на некоја мистична обиколка со некој што ќе го сретнам по пат накај аеродром, за да биде уште помистично и поризично , а со тоа и поинтересно патувањето:wink:

па би отишла во некоја пустина на пример Сахара ,бидејки тоа е едно необично место што вреди да се види и да се доживее а со себе нормално би го зела дечкото (доколку го имам во тој момент на одлука ),а ако не со сесра ми дефинитивно доколку се сложи ,али сигурна сум дека би се сложила:helou:

Моментално нема некоја желба, али кога би бирал би одбрал луди журки непроспиени ноќи а за најдобар провод друшѕво со уште 2-3 другари и нормално опкружени со понежниот пол.:vozbud:

на некое место каде што никој нема каде што можам да бидам слободна и да лумпувам со дечко ми колку сакам!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom