Каде и со кого?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Скулгрл напиша:
Бидејќи не е напоменато дека мора само една личност да се земе
M@wEcK0 напиша:
Замислете дека добивате патување за двајца,во најлуксузен хотел,приватна плажа и се нај нај...каде би одбрале да патувате и кого би земале со себе?И зошто баш таму и со таа личност?
хехее :pos2::nenene:

Ете го сменив постот, цепидлаки едни!:pos:

Хмм...На Playa de las Teresitas con mi novia, а пошто морам да мкнам само една со мене, ќе се договорам со Сарандон да ме чека на другиот крај од плажата :)
Скулгрл напиша:
кучињата и дечко ми.
:zver:

vaka...
patuvanje za dvajca...
bi sakala da bidam na nekoe mesto kade sto ima i mirni i pusti plazi kaj so nema ziva dusa... ona so palmi pesok i morski branovi ...
a od druga strana bi sakala da ima nekoi extra mesta.. kako triptiz barovi diska, kazina... m anastiri jezivi mesta so dolga istorija kaj so se desile gadni neshta... mesta koi imaat zvucnu iminja.. monte karlo, monako, azuren brek.. kipar... grcija... turcija... nekoe ostrovce.... maldivi .. bali... nesto egzoticno..
ustvari nema da mozam da se odlucam za edno mesto...
a zas so bivisiot? zatoa sto znam deka imame slicen vkus i deka bi se vklopil ssekade kade sto bi go odnela...

секако дека би одел со девојка ми, а би одел - БОРА БОРА(пробајте само на гугле, а ако полсе ова немате воља за живот, јас не сум ви крив. рај на земјата. -))

би одел Куба со девојка ми

Би сакала да идам на некоја плажа во Бразил..сама...па ке си најдам некој и ке си останам со него хехе :)

Сакам на Бахамите .. со .. со ..соооо... А неможам сам ?? Таму има исунчани жени .. вака кога би однел од тука некоја .. бела сирење .. не бе .. Таму ќе си најдам .. А веќе пошто имам 2 карти .. другата ќе ја дадам на тато .. да се омрси и он нешто

Bora Bora или Ibiza. Со кого? Со некој другар, пошо цури таму има на изобилие. :pos:

Во Дубаи,оној хотелот со седум ѕвезди,а дозволено е со некоја од форумов?:mist:

sega kako bi mi bilo toa uf... kejfooj :)
dominikana so bivsiot :) (taman tamu ke se smirime) mestoto e raj... mmm... :)

dubai so decko miiiii,daleku od site,okolu nas plazi,palmi,mmmm so ubavo bi bilo

Sakam da odam vo Dubai so nekoja od drugarkite zosto gradot e epten super napraven a so drugarkite posto so niv najveke ke se zabavljam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom