Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
Ајде да не претеруваме. Доста беше за вечерва.
Оставете место и за другите да се искажат.

Na trpezariska masaaa:):):):)

Znaci 1 pozicijana stolca -->:pusk: pa ides strastveno na masicka :sekss: :sekss: :sekss: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

IVA_SKORPIJA напиша:
Na trpezariska masaaa:):):):)

Znaci 1 pozicijana stolca -->:pusk: pa ides strastveno na masicka :sekss: :sekss: :sekss: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Ova kako scena od "Postarot sekogass zvoni dvapati ..." :)
Dobro e devojce, dobro, duri odlicno !

Па....како тргнале работиве, на мобилен со камера оф корс, али со добра резолуција

neznam zasho, valjda radi toa shoe leto, sve mi se vrti sea nekoja plaza navecher so zapalen ogin...ili taka nesho

Во WC ама не кај мене или кај неа дома :) Кај некој другар / другарка, некако без да знаат дека сме двајцата во едно исто WC :):):)

Во WC сум пробал така да веќе поминато нели :vozbud:на плажа можеби би било интересно...али од наведениве гласав за канцеларија,некако најмногу ме возбудува :kesa:

И јас гласав за канцеларија,уште не ми е пробана,а имам такво убаво биро,големо,мазно,мераци:)Ама ако ме фати газдата со мојон за последен пат ќе го видам.
Од другите опции,имам пробано,убаво е,возбудливо.Би сакала во дискотека на шанк,да има премногу народ и простор доволно за нас,но никој да не гледа,ако е возможно:)

мислам дека на хауба најмногу би ми се дигнал, но мора да бидам внимателен да не е жешка од премногу возење, оти ќе се залепи газето :pos2::pos2::pos2:

Плажа.
Плажа.
Плажа.

Онака некако романтично ми изгледа.:kesa:
Плажа,вода,песок,ѕвезди.:wub:

Убаво би било.Мислам.

A плажа плажа плажа на Корали у тоа камењата? :)

Hmm...jako e vo wc od nekoj kafic ili diskoteka...za vreme na zurka dodeka drugite se zabavuvaat ti i taa "veslate" vo wc-to...hehehe...btw FortunE...vistina e toa so go kaza za ohrigankite(Кога ќе успееш Охриѓанка да легнеш на плажа (во Охрид), да ми кажеш те молам Аман, ќе треба да се мисли после што ќе кажат луѓето ако некој ја види.)...za zal takvi ste...konzervirani boranii :)...bez navreda :)

Me pali mnogu takvo nesto.Obozavam koga se krijam od nekoj.Ali ti toa so kaza za vo diskoteka e malku ne higienski.Sekoj vrsi nuzda vo toa wc koe sto slobodno moze da se kaze kako javno pa zatoa i ne e bas preporaclivo...

Абе на некое место каде што секогаш има шанси да те фатат како во авион, купе од воз, канцеларија и слично. Многу возбудливо:vozbud: е сеа да и со авионот поскапо малку

Во канцеларија (на биро или на столче) - порнич!
Ова е муабетот :)

мислам дека на хауба најмногу би ми се дигнал, но мора да бидам внимателен да не е жешка од премногу возење, оти ќе се залепи газето :pos2::pos2::pos2:

:) можеш да пробаш, ако не си го изгориш газот .....
ќе имаш друг проблем...:pos2::pos2:
ќе ти остане пресечена елипса на хаубата....и ќе си купиш после нова...:pos2:

канцелирија...
лифт....
на гости во WC....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom