Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
На плажа со ситен песок, ноќ плажата празна водата шлапка по брегот, звукот дава чувство на екстаза. За почетокот запален оган, мала доза на алкохол и после тоа 100%еротика.

По дома, ама на кујнска маса. Закон место, напалување до максимум. Или на пералната.

Зависи!!!
Ако е во канцеларија или некаде на отворено сигурно дека ќе е повозбудливо, се повеке се крева адреналинот и ти се чини во секој момент можно е некој да ве прекини меѓу кои и можат да бидат родителите (ПАЗИ!!!) и после тоа ЛЕЛЕ ЌЕРКО ГАЗОТ ПОД КИРИЈА ГО ОСТАВИ:nesum:
Додека пак ако тоа бидни во тоалетот или што знам јас НЕ МЕ РАДУВА МНОГУ

Па највозбудливо е негде на отворено и што вика zafrknata да ти се крева адреналинот .... Па имама пробано неколку места ама не со секс со други работи :) .... Ако го интересира некој нека праша каде ..

Многу е екста на плажа јас сум имал секс на пуста плажа уживанција....

eden напиша:
Многу е екста на плажа јас сум имал секс на пуста плажа уживанција....

Уау... Како беше? Најсериозно. Сум гледал само на филмови и слушал а никогаш не сум разговарал со некој кој всушност го правел...."тоа"?

многу екстра, баш ко на филм. Не сум зборел за ова зошто беше пред 2 години мислам а имам сега девојка па тоа не е баш популарна тема. Па вака.. Се чекавме во 10 сабалје на плажа со чамец отидовме да пиеме кафе во еден кафич. Додека пиевме кафе јас купив 1.5 л браво ѓус па од таму тргнавме на една прекрасна плажа кај што може да се пристигне само преку море. Плажата каменеста и е прилично големка и е многу убава одбравме место кај што има најстини каменчиња па почнавме првода се љубиме, па и го извадов па она почна да ми го пуши па јас и го излижав дундето и на крај добро се изебавме, останавме можеби 8 саати таму само со тој литро ипол браво ѓус, на крај бевме истоштени двајцата. Се вративме во 19 ч вечерта. Стварно прекрасно треба доста работи да се погодат за да го доживее човек тоа.

Wow!

Романтично и откачено. Браво. Кога го правевте тоа, нели каменчињата ви сметаа? Така викаат... Затоа се плашам да пробам

Serpico напиша:
Wow!

Романтично и откачено. Браво. Кога го правевте тоа, нели каменчињата ви сметаа? Така викаат... Затоа се плашам да пробам

пер и ја сакам на плажа и баш она кога брановите одат у вас додека се сексате. само стра ме фајќа кога ме фаќат тие брановите некое животинче да не ме полазе по нога, па недај боже да заврши во некоја несакана празнина.

тоа и финтата шо ветер мава покрај езеро секад. ќе ме скинат бубрези ако сум гол а сум наднеа. ама пак она ако е над мене пак, неа ќе ја скинат јајници. ама барем ќе и се мава косата на ветрето додека месечината и блеска у око.

Serpico напиша:
Wow!

Незнам кога си запален ништо не ти смета :wink:

Со една Београѓанка во Црна Гора мислам пред 2 години.

А добро, луѓе некои да не ве видат не ви беше срам?

И плус со литро и пол браво ѓус цело време?

Не може да те виде нема шанси никакви. Таму нема пат само по море може да се дојде, а заливот е доста голем така да таа опасност е мала. Од далеку може да видеш ако иде некој па може да се облечеш.

eden напиша:
Не може да те виде нема шанси никакви. Таму нема пат само по море може да се дојде, а заливот е доста голем така да таа опасност е мала. Од далеку може да видеш ако иде некој па може да се облечеш.

па ваљда морска гарда си седи на некој шпиунски чамец и шпиунски надблудува со шпиунскиот двоглед додека шпиунски дрка.

пер, не бе, ептен ми е егзибиционистичко. плус и под отворено небо, осеќам ко виша сила да ме гледа а тоа не ми се свиѓа.

за да се држам на темата, пробајте у театар, зад сцена, многу е топ и бољи. :)

баче треба малку да си романтичен што да ти кажам. Инаку со мојата девојка порано си собиравме сиалички од упаљачи они од 15 ден ги вадевме, имавме околу 50 тина и ги палевме ги стававме на секаде околу нас и водевме љубов. Ви се допаѓа дејава :)

Сијалички викаш? Како се вадат бе чоек?

Зашо не користевте неонки како сите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom