Каде би ве возбудило најмногу?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Каде би ве возбудило најмногу?

• Во канцеларија (на биро или на столче)

Гласови: 81 28,1%
  • На плажа (на ситен песок или на камен)

Гласови: 82 28,5%
  • Во кола или на хауба на отворено

Гласови: 40 13,9%
  • Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)

Гласови: 39 13,5%
  • Друго

Гласови: 46 16,0%

• Вкупно гласачи
    288
FortunE...ne te prasuvav samo te citirav i se sloziv so tebe za plazata i ohrigankite,a inace te razbrav sto ti bese muabetot...i nemam loso mislenje za ohriganki..taman rabota...devojkata mi e ohriganka...ama me nervira kaj niv toa so poveketo se konzervirani boranii :)..no toa e veke druga tema i ne mislam da zamaram sega so toa..:)

Птоломеј, може поради "големината" на градот ускратени се некои луксузи, ама затоа кој би видел во вода што се прави? Леле го утнав гласањето:( :icon_lol:

Ptolomej напиша:
Hmm...jako e vo wc od nekoj kafic ili diskoteka...za vreme na zurka dodeka drugite se zabavuvaat ti i taa "veslate" vo wc-to...hehehe...
испробано, ама не е така јако...кај ќе најдеш чисто wc?
смрди човече!!!смрди!!!!!!не можеш со гас-маска да се сексаш...или пак можеш? јас не...
а каде? е тоа уште не ми текнува :raz:

Sum probal na hauba, epten beshe vozbudlivo...
Nikogash vo niedna igra ne sum/sme imal/e takvi strasti!
Do den denes haubata e malce podvitkana, pa koga i da ja pogledneme se potsekjame na toa dobro vreme.
:wink:

bibuska напиша:
испробано, ама не е така јако...кај ќе најдеш чисто wc?
смрди човече!!!смрди!!!!!!не можеш со гас-маска да се сексаш...или пак можеш? јас не...
а каде? е тоа уште не ми текнува :raz:

Има чисти, има ... само секако колку и да е чисто вратата спрема плочките изгледа повеќе, па така на неа и ем очекуваш да ти надојде некој, ем знаеш дека неможе да влезе, ем знаеш исто дека може да чека да излезете ... милион чувства во едно, закон:music3: :pos:

Јас сакам на отворено, не мора хауба. Исто така, во пеоавница во гаредероба, во кино у ВЦ, во лиф, на скали, у кабинет на факултет, на работа.....Мое секаде, ама најмногу би ме попалило да му ја опнам Наташа Савова на Бранко, кај него во кабинет додека е тој на некој состанок хахахахахаха....!!!

Vo kancelarija kaj mene. Ednas probav i bese extra, no koga mi tekna deka imam video nadzor se pokajav. Potoa 2-3 reda muabet so obezbeduvanjeto i k-15 i se bese ok.:pos: :pos: :pos:

со *вистинската* личност секаде..сепак да набројам фаворити - парк т.е на трева,на брод,кола.

На хауба дефинитивно. Инаку од набројаните, на плажа било најбоље досеа ;)

Na plaza, letoska so edna ekstra cura vodevme ljubov od 12 popladne do 7 vecer saat i toa na pusta plaza si otidovme so camec i ostanavme 7 saati sami na plaza podobar seks od toa nikogas ne sum imal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom