Каде би излегувале основци?

• Креатор на темата Креатор на темата Fancy Baby
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Значи вака! На гости кај мене имам една братучедка која ќе остане овде оваа година да живее кај мене да заврши основно а после ќе видиме!
Порано живеела во србија и постојано излегувала некаде! Тука коа дое таа иначе е 8одд. сеа исто ко сестра ми а бидејќи сестра ми не искача под објаснување дека и било срам да иде зашо секаде искачале само луѓе од средно! Искрено јас почнав да искачам у 2 год. ама они сакаат да искачаат незнам јас да и помогнам зашо кај шо искачам јас искачаат само поголеми и нејзе и е срам!

Може ли некој да ми помогне да ми каже барем еден кафич или дискотека било шо!:toe:

Не си кажала каде живееш:)Инаку многу касно бе тоа да почнеш да излаваш од втора година.Јас почнав од 6то одд да одам по кафичи,а и пред тоа сум излавала со другарки во парк и слаткари.
Тука кај нас има еден кафич 7мо 8мо одд. има најмногу деца,а излаваат и поголеми.
Ако кај вас нема,нека не и биде срам на братучетка ти,бидејки ти си поголема и со вас нема ни да се приметува дека е 8мо.Ама ако толку и е непријатно,не мора да идете секогаш во дикотеки и кафичи,и на други места можете да излегувате:)

Ја до 8мо искачав маалски ,т.е. пред зграда со другари :toe:

После ќе си најдеш стални локации малце по малце ,али сеа у скопје на доста места врие од деца 1 година и помали.Обично по овие рап журки што се има доста деца нека идат таму ако слушаат рап :toe:

еее интересно, ама мислам само друштво да си најде и може кај сака да излегва(не искача-шала) по паркој, по кафичи, пицерии, слаткари ... не е битно мислам секогаш е битно друштвото да се блиски години тогаш се ќе биде како треба.

Пред зграда, нормално. Ние во маало, седевме пред зграда, игравме жмурка, фрлафме камче, се бркаме...имаше стар Москвич, не беше во возна состојба, и седевме на него навечер. Незаборавни времиња :).

Не си кажала каде живееш:)Инаку многу касно бе тоа да почнеш да излаваш од втора година.Јас почнав од 6то одд да одам по кафичи,а и пред тоа сум излавала со другарки во парк и слаткари.
Тука кај нас има еден кафич 7мо 8мо одд. има најмногу деца,а излаваат и поголеми.
Ако кај вас нема,нека не и биде срам на братучетка ти,бидејки ти си поголема и со вас нема ни да се приметува дека е 8мо.Ама ако толку и е непријатно,не мора да идете секогаш во дикотеки и кафичи,и на други места можете да излегувате:)

А во 5то одделение извади лична карта така?:pos2:

У школски.

5то,6то почнавме низ град кругче две или на тост :pos2: 7мо строго само во петок по кафичи и 8мо веќе почнав по кафичи и дискотеки.

Абе ако сака неможиш да ја држиш дома ...
На пример можи да си искача пред кафичи, зад кафичи ...
Хммммм ...
Ама мислам дека ке мора да поработите на случајот таа actually да влези во кафичот ( внатре значи).
лол.
осмо одделение. :tapp:

Ја за осмо уште во песок раце матев.Игри во маало, али шо е сега тоа за денешните генерации?
Стварно мислам дека не и е местото во некој кафич каде што излегуваат луѓе 10 години постари од неа.Али ако толку сака нека проба.За моментот можда ќе и е интересно и ќе се воодушеви али затоа за 2 години ќе бара чааре од досадни кафичи.
Нека излезе на плоштад, низ пицерии, слаткарници, пред зграда муабетење, шеткарење со добро друштво на нејзина возраст и мислам дека нема да нема да има простор за кафич.

у мало .... ама сега се сменети работите ахххх македонска прогресивна младина ....:tapp:

Кај нас во Прилеп е нормално последно време 7-8 одделенци вкафичи да излегуваат... Со деколтеа, циц*и изваени, танги и сл. срања. :icon_eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom