- Член од
- 25 јуни 2009
- Мислења
- 81
- Поени од реакции
- 2
Значи вака! На гости кај мене имам една братучедка која ќе остане овде оваа година да живее кај мене да заврши основно а после ќе видиме!
Порано живеела во србија и постојано излегувала некаде! Тука коа дое таа иначе е 8одд. сеа исто ко сестра ми а бидејќи сестра ми не искача под објаснување дека и било срам да иде зашо секаде искачале само луѓе од средно! Искрено јас почнав да искачам у 2 год. ама они сакаат да искачаат незнам јас да и помогнам зашо кај шо искачам јас искачаат само поголеми и нејзе и е срам!
Може ли некој да ми помогне да ми каже барем еден кафич или дискотека било шо!
Порано живеела во србија и постојано излегувала некаде! Тука коа дое таа иначе е 8одд. сеа исто ко сестра ми а бидејќи сестра ми не искача под објаснување дека и било срам да иде зашо секаде искачале само луѓе од средно! Искрено јас почнав да искачам у 2 год. ама они сакаат да искачаат незнам јас да и помогнам зашо кај шо искачам јас искачаат само поголеми и нејзе и е срам!
Може ли некој да ми помогне да ми каже барем еден кафич или дискотека било шо!

Инаку многу касно бе тоа да почнеш да излаваш од втора година.Јас почнав од 6то одд да одам по кафичи,а и пред тоа сум излавала со другарки во парк и слаткари.