Каде би излегувале основци?

• Креатор на темата Креатор на темата Fancy Baby
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да ги познајш дека се основци.. кога ќе се качат на 12ска штикли и 5кг шминка на нив, со бујно деклоте.. нека ти заличи на осовец :)

Е коа ќе ги начека некој
напален таксист коа ќе ги
отвори како црква у недела
ќе викаат подуспори да
видам од кај изгрева сонцето

Абе најнормлано е у маало. Ама кој е толку застарен па уште у маало да оди, па кај нас у Велес нив главна преокупација им е едно место Дизни го викаат иако има и голем број шо си одат по кафичи, ги испрчиле тоа ци*ките надвор (бетер од Памела Андерсон) ставиле штикла повисока од мене и ајде џускај до зори.

Нигде нема да искачаат. Цртанот у 21 00 h и гит у соба,ако не сакаат у маало да седат.
Ко ќе тргнат средно ќе може до 12 00 h па со тек на време и до покасно и така.

u park iskacajte :smir:
i ne treba da vi bide glupo so ima postari nema valjda do treta sredno doma da sedite toa pa use potapa

па кај нас се правеа школски забави за учениците од 5-8 одд. е сега за на лето што знам пред зграда, на улица

Не ми е јасно како може толку рано да излегуваат и после кога ќе стигнат веќе 3-4 година средно или факс ќе им биде здосадено излегувањето. Јас тек крај на осмо почнав да излегувам и тоа не по дискотеки џагара багара туку парк, дали 2-3 пати сум бил на кратко во тогаш кога отворено беше ова Кабрио. И Елемент 2-3 пати што имам отидено во зимскиот период. Кога ќе видиш од 9 до 12 иделе секогаш помали, после 12 постарите излегуваат.

Ке излегуваат пред зграда, на улица ке си играат игри што треба да се играат а не кафичите да ги полнат од 5 одделение:nesvest:

На 13 години по дискотеки и кафичи:ija:
Деца седете си во маало играјте крижи-мижи, брканичок итн.
Петок вечер кај 20:00 одете до некоја сендвичара и трг на спиење.:star:
Јас прв пат бев во дикотека 3-4 одделение, во тогашната АнаМарија сегашен Импакт. Ама тогаш ни организираа забави во петок за основци, строго само за основци и забавата не почнуваше 24 часот туку тогаш веќе беше завршена. Во 5то одделение почнавме да одиме во една играчница спроти Дизни да играме КантерСтрајк, а веќе наредната година ми купија компјутер и прекинав во играчницата. Во 7-8 одд ја отворија ДаунТаун и бев на ДиноМерлин и Рибља Чорба. А активно почнав да испаѓам од 1ва година, и одевме во Снупи, па потоа почнавме кафичи, па Гламур понекогаш ама ретко оти дечишта почесто не пуштаа. Е од лани веќе на 18 години ми купија кола и сега ги вртиме сите соседни градови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom