Каде би излегувале основци?

• Креатор на темата Креатор на темата Fancy Baby
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас во Прилеп е нормално последно време 7-8 одделенци вкафичи да излегуваат... Со деколтеа, циц*и изваени, танги и сл. срања. :icon_eek:
Шо цицки имаат бе во 7 одд?Ти најверојатно имаш поголеми од нив.
Во врска со темата.нека си шетаат низ маало или до на плаоштад,сваткари,сендвичари...мали се уште за излегување по кафичи и дискотеки(во вториве секако нема ни да ги примат)

Во врска со темата.нека си шетаат низ маало или до на плаоштад,сваткари,сендвичари...мали се уште за излегување по кафичи и дискотеки(во вториве секако нема ни да ги примат)

Дојди брат Прилеп, со 20 ќе те запознаам 8 одделенки сеа за 1 година шо се шо имаат бааѓи големи. (=

Во маало, во школски, на игралиште... таму ја идам ((:

Пред маало...А не по дискотеки да се мотаат...Окупираа све можно...

Во Охрид, добро е Немо, Кадмо... кај и да е ќе почнат и Ликвид и Парк да одат нишо чудно..:pipi:

Инаку би требало или во маало или во кафичи да излегуваат... за дискотеки или кафичи за поголеми не е вкусно ти 20 години и да гледаш некој/а 14 години се мотка околу тебе.

Во Охрид, добро е Немо, Кадмо... кај и да е ќе почнат и Ликвид и Парк да одат нишо чудно..:pipi:

Инаку би требало или во маало или во кафичи да излегуваат... за дискотеки или кафичи за поголеми не е вкусно ти 20 години и да гледаш некој/а 14 години се мотка околу тебе.
Јас ко бев летово охрид, немо и кадмо не видов ни еден основец. Напротив беа сите големки. :) E сега незнам за взима како е.

Како и да е, во кафичите, зборам генерално, одат релативно поголеми. Значи барем средно училиште да си.

Не бе во 7 неаме цицки :nesvest: Памтам тогаш носев широки блузи зошо ми беше срам шо имав цицки веќе, а ти прашвиш дал сме имале -.-
Инаку, кога бев 7 одд имаше еден кафиќ во кој се правеа забави специјално за нас секој петок и сабота од 18 до 21 часот, и после тоа одма дома. Сме седеле пред згради, заебанции, по слаткари, а денешниве деца се пикаат во дискотеки каде што има 10-20 години постари од нив, што стварно не личи. Треба малку родителите да поводат рачун.

Не би излегувале. As simple as that.

Најмногу што би можело да прават тие е да излезат во маало или до некое локално објектче наменето за нив. Не личи да им пружат задоволство на педофили кои би зјапале во нив по кафичи и дискотеки.

у 6,второ полугодие почнав по кафиќи да одам....кај шо сите беа постари....седмо запоставив,почнав у парк да идам... и осмо почнав веќе по дискотеки да одам

Ја за осмо уште во песок раце матев.Игри во маало, али шо е сега тоа за денешните генерации?
Стварно мислам дека не и е местото во некој кафич каде што излегуваат луѓе 10 години постари од неа.Али ако толку сака нека проба.За моментот можда ќе и е интересно и ќе се воодушеви али затоа за 2 години ќе бара чааре од досадни кафичи.
Нека излезе на плоштад, низ пицерии, слаткарници, пред зграда муабетење, шеткарење со добро друштво на нејзина возраст и мислам дека нема да нема да има простор за кафич.

Ти па веднаш ја праќаш кај слаткар!:pos2:

Јас ко бев летово охрид, немо и кадмо не видов ни еден основец. Напротив беа сите големки. :) E сега незнам за взима како е.

Како и да е, во кафичите, зборам генерално, одат релативно поголеми. Значи барем средно училиште да си.
Нема да ги познајш дека се основци.. кога ќе се качат на 12ска штикли и 5кг шминка на нив, со бујно деклоте.. нека ти заличи на осовец :)

Значи вака! На гости кај мене имам една братучедка која ќе остане овде оваа година да живее кај мене да заврши основно а после ќе видиме!
Порано живеела во србија и постојано излегувала некаде! Тука коа дое таа иначе е 8одд. сеа исто ко сестра ми а бидејќи сестра ми не искача под објаснување дека и било срам да иде зашо секаде искачале само луѓе од средно! Искрено јас почнав да искачам у 2 год. ама они сакаат да искачаат незнам јас да и помогнам зашо кај шо искачам јас искачаат само поголеми и нејзе и е срам!

Може ли некој да ми помогне да ми каже барем еден кафич или дискотека било шо!:toe:

Било "шо"???? БИБЛИОТЕКА!!

Во 6-то и 7-мо излегував во маалскиот Мегдоналдс,на игралиште,пред врата,зграда,паркчето во близина...Сегашните основци забележувам дека главна мета им е центар,кафичи и дискотеки...Не е дека сум толку стара но воа во мое време немаше:star:Мислам дека за се има време..
Деца уживајте во детството..ќе го барате после

Добро ма сестро и јас сега ќе бидам прва па си шетам...
Еве малку за Скопје...
Ќе оде во Рамстор, ќе седни на сендвич пример, Македонија улицата ќе ја прошеташ, ќе отидеш на кеј ќе седнеш на кафе, ГТЦ, ќе отидеш до парк ќе прошеташ. Мора ли да одиш на живи свирки по кафичи и во дискотеки... еби го тоа... живеј си живот

Јас у кавадарци нешто слично на ова правам, само што одам и во дискотека навечер, ама нема повозрасни од 3-4 година таму.. уствари има али идат покасно, после 2, 2 и пол :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom