Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
бев во `Карма` со две другарки,онака на кафе..заглавивме до затварање,се изназборевме,изнасмеавме..супер си поминав:)

Закооооон!!!
Се собра една стара екипа,која порано беше многу кул,ама поради некои,можда,оправдани причини,се растури предвреме...
Се возевме со лифт бе еј,ко мали деца,си седевме у зграда на шести...:pos2:
And we smoked our favorite plant...:vozbud::vozbud:
Инаку се на се сме пет души...две машки,две девојчиња и растението...фино ни е заедно,ама ето,ретко се собираме во тој состав...

Интересно беше вчера, добра работа завршив на професионален план и си легнав со срце полно надеж а денес еве го, пак ми е наземја.

I have met the creator....

Рок пророкот Канго ме отвори вечерва :pipi:

Бев во Картел на топло чоколадо, цигарче, муабетче. Милина.

Да, на утакмица, Пелистер - МЗТ...
Сум се изнаурлала, изнавикала...:vozbud:

У Lee со друштво, кој на пивце, кој на кафе, се изнамуабетивме и се изнасмевме здраво. :)

U Makarana..... interesantno beshe ama ne bev pod dejstvo dovolno:) pa se sardisav posle marakana klen se napraiv :)

Во кафана Бисер со фино друштвенце,одлична атмосфера...ве поздрави бендот Рафинерија :pos: :pos:

Прво бев и Клуб :je:па у Тунел:pijan: со друштво и супер си поминав, дојде и сестра ми и кога ја и она ќе се споимее:cug::je::je:

на работа бев и го славев роденденот во исто време...ама си поминав најубаво!!! можеби најубавиот роденден до сега!!! фала ви на сите што ме сакате-и јас ве сакам:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom