Кадаиф

• Креатор на темата Креатор на темата Ivon4ee
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Dali nekoj voopsto znaj so e ova i dali nekoj ima probano.Mene mi e preubo.Cekam mislenja:back:

Кај другар еднаш ме почасти мајка му со ова јадење... мислење: никакво. Блантав вкус, ама од култура неможеш ништо да им кажеш коа си на гости и како така го изедов. Едвај. Демек треба да претставува десерт, ама мене на ништо не ми личеше.

Убаво јадење...хм јадење...десерт више му одговара:smir: .

да,имам пробано, не е лошо.

Оваа нешто не го бев пробала ... али кога беше прочка отидовме другарките кај една другарка имавме проект нешо глупости.. и мајка и вели сега ке пробате кадаиф..и така пошо само ја сакав да пробам ми донесе у една чинија и слатко беше не беше лошо.. :)

имам пробано и не ми се свиѓа баш

Oдвратно бабинско десертче.

Фантастично бабинско десертче. Нормално, ако е подготвено како што треба затоа што како што кажа Гижо може да има и блуткав вкус. Треба да е погоден шербетот, во него да има изрендана кора од лимон и задолжително сецкани ореви :wink:.

Фантастично бабинско десертче. Нормално, ако е подготвено како што треба затоа што како што кажа Гижо може да има и блуткав вкус. Треба да е погоден шербетот, во него да има изрендана кора од лимон и задолжително сецкани ореви :wink:.

Е, баш така :)

Токму тоа сакав да го напишам!Ако е погоден шербетот е многу вкусно,ама ако се штеди на шекерот на крај ќе го јадат свињите(ако и ним им се допадне)и со бадеми е многу вкусно мх мх мх....

Мајка ми пред некоја недела го направи прв пат во животот, и покрај сите мои сомнежи (жената на овој свет навистина ја бива само за торти) и испадна перфектно вкусно, пет пати подобро од она на бабичките шо штедат на шеќер, само од тоа живеев цела недела!:)

Да се е до шербетот. :)
Ако не е погоден џабе маката, ама ако е погоден мхмхмх.

Имам многу пати пробано и убаво е, вкусно е.

Кадаиф е „благо“ кое ме потсеќа на баба ми, . Хит и беше и често го правеше. Јас не јадев многу, сестра ми и мајка ми го обожаваат. Сега нема кој да прави )=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom