Кадаиф

• Креатор на темата Креатор на темата Ivon4ee
  • Време на започнување Време на започнување
vidov deka pisuva kadaif i mi tekna na neso :))) i moram da prasam :))) poso ja sum od veles kaj nas za pro4ka se pravi baklava,a za prv pat ovaa godina slusnav od moi drugari u sk deka za pro4ka se jade kadaif,so nema smisla...za pro4ka se jajt baklava definitivno...pa pisete vie so mislite...a inaku kadaif neznam ni kako izgleda ustvari prvpat slusnav za toa neso pred nekoj mesec :uvo:

сум јадел повеќе пати вкусно е

....мнооогу сакам кадаиф..дома баба ми коај ќе го напрае..само ја и баба ми го јадемо..другиве ич го нејча..епа не морааа..поише за мене!!:baeh:

vidov deka pisuva kadaif i mi tekna na neso :))) i moram da prasam :))) poso ja sum od veles kaj nas za pro4ka se pravi baklava,a za prv pat ovaa godina slusnav od moi drugari u sk deka za pro4ka se jade kadaif,so nema smisla...za pro4ka se jajt baklava definitivno...pa pisete vie so mislite...a inaku kadaif neznam ni kako izgleda ustvari prvpat slusnav za toa neso pred nekoj mesec :uvo:
..бог знае кај им бил паметот кога ти рекле дека кадаиф се прае..кадаиф е турско благо јадење..кое не веруам мислим знам дека не се прае за прочка..туку баклава =) ух кој ме тераше да ја читам темава...

О б о ж а в а м Кадаиф :vozbud: Само што немам јадено одамна ... :(

Јадам кадаиф со оревчиња мнооогу внатре ситно исецкани, мерак

Не ми се допага и не го јадам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom