Кабелски интернет, предности, штети...

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
Што се дешава овие денови со кабловскиот интернет? Веќе 3-4 дена споро иде, страници едвај отвара, измерена брзина покажува до 250 kbps.
Више ми скурчи....

Луѓе, постои начин да ги шалтам тие 3 ИП адреси што ми ги даваат? Или морам да имам 3 компјутера за да ги искористам? Чаре? Оти ме убива рапидшерот.

Ами мое 1мислење е нмајдобро првин да се обратиш до операторте на твојот интернет да ти казат нивно мислење.
А во подесувањето за мрезата и интернетот како ти е наместен .. афтомацки или рачно?

Јас имам кабелски интернет добар е но имав некој проблеми пред 2-3 недели и ги викнав овие од кабел да дојдат да видат пошто секоја вечер немав интернет но сега проблемот ми е среден

Денес стајФ од Кејблтел ама имам проблем коа ке почне да симињам нешо шо било се рестартира компјутерот сам....шо е работава

Кабелскиот интернет, барем Кејблтел е катастрофа, паѓа, спор е.. крш. Од пред два месеца почнав да не им плаќам сметки, стајв адсл и ме виде господ.. не дека е кујзнае што, иако кабелскиот супер идеше до негде септември.. до тогаш бев на Зора, па највероватно му треба време на Кејблтел да се уклопи..

Леле овие Телекабел ама ми идат на нерви у последно време...Интернетов е SHIT , симиња со 16 kbps...Срамота!

Леле овие Телекабел ама ми идат на нерви у последно време...Интернетов е SHIT , симиња со 16 kbps...Срамота!

Си се јавил кај нив во техничка поддршка да ти кажат што е проблемот? Кај мене и кај другите од зградава се` е во ред, иако во последниве 6 дена само јас имам направено 22 GB сообраќај.

Здр ова темава е само за скопските кабелски интернет оператори или може и одстрана ???

Здр ова темава е само за скопските кабелски интернет оператори или може и одстрана ???

Кажи ми форумот само за скопјани ли е :)

За сите е бе брат и за тие ( од страна ) :pos2: кажи си ако имаш проблем :)

ha ha ne toa deka gledam samo od tele kable se zalite inaku nemam problemi samo da prasam - vo slucaj da imam problem da znam dali da se obratam.

Си се јавил кај нив во техничка поддршка да ти кажат што е проблемот? Кај мене и кај другите од зградава се` е во ред, иако во последниве 6 дена само јас имам направено 22 GB сообраќај.
Се Јавувам Кај Нив само Кога ќе снема Интернет...Да ми кажат до што е проблемот...А за брзината на интернетот се немам јавено ,незнам дали е фер да ги замарам со тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom