Кабелски интернет, предности, штети...

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Што се дешава овие денови со кабловскиот интернет? Веќе 3-4 дена споро иде, страници едвај отвара, измерена брзина покажува до 250 kbps.
Више ми скурчи....

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Луѓе, постои начин да ги шалтам тие 3 ИП адреси што ми ги даваат? Или морам да имам 3 компјутера за да ги искористам? Чаре? Оти ме убива рапидшерот.

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Ами мое 1мислење е нмајдобро првин да се обратиш до операторте на твојот интернет да ти казат нивно мислење.
А во подесувањето за мрезата и интернетот како ти е наместен .. афтомацки или рачно?

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас имам кабелски интернет добар е но имав некој проблеми пред 2-3 недели и ги викнав овие од кабел да дојдат да видат пошто секоја вечер немав интернет но сега проблемот ми е среден

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Денес стајФ од Кејблтел ама имам проблем коа ке почне да симињам нешо шо било се рестартира компјутерот сам....шо е работава

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Кабелскиот интернет, барем Кејблтел е катастрофа, паѓа, спор е.. крш. Од пред два месеца почнав да не им плаќам сметки, стајв адсл и ме виде господ.. не дека е кујзнае што, иако кабелскиот супер идеше до негде септември.. до тогаш бев на Зора, па највероватно му треба време на Кејблтел да се уклопи..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Леле овие Телекабел ама ми идат на нерви у последно време...Интернетов е SHIT , симиња со 16 kbps...Срамота!

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Леле овие Телекабел ама ми идат на нерви у последно време...Интернетов е SHIT , симиња со 16 kbps...Срамота!
Си се јавил кај нив во техничка поддршка да ти кажат што е проблемот? Кај мене и кај другите од зградава се` е во ред, иако во последниве 6 дена само јас имам направено 22 GB сообраќај.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Здр ова темава е само за скопските кабелски интернет оператори или може и одстрана ???

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.570
Поени од реакции
2.789
Здр ова темава е само за скопските кабелски интернет оператори или може и одстрана ???
Кажи ми форумот само за скопјани ли е :)

За сите е бе брат и за тие ( од страна ) :pos2: кажи си ако имаш проблем :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ha ha ne toa deka gledam samo od tele kable se zalite inaku nemam problemi samo da prasam - vo slucaj da imam problem da znam dali da se obratam.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Си се јавил кај нив во техничка поддршка да ти кажат што е проблемот? Кај мене и кај другите од зградава се` е во ред, иако во последниве 6 дена само јас имам направено 22 GB сообраќај.
Се Јавувам Кај Нив само Кога ќе снема Интернет...Да ми кажат до што е проблемот...А за брзината на интернетот се немам јавено ,незнам дали е фер да ги замарам со тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom