Eпа како што имам слушнато и така оди, преку генерација, обично тие работи така идат Ако не ти доколку имас брат или сестра некој од нив.Дедо ми е близнак, и сите викаат дека големи се шансите да имам близнаци и јасКоја од форумџуикиве(на моја возраст) сака близнаци нека дојде за некоја година ке ги напраиме!хахахахахха:pos2:
Близначиња можеш да имаш , но ако и некој од семејството на партнерката ти има. Значи не се пренесуват од машјка страна , туку од женска.Дедо ми е близнак, и сите викаат дека големи се шансите да имам близнаци и јасКоја од форумџуикиве(на моја возраст) сака близнаци нека дојде за некоја година ке ги напраиме!хахахахахха:pos2:
Oд каде сега ова? Колку што учев јас биологија во средно, немаше врска XX со XY за наследност на вакви работи.Близначиња можеш да имаш , но ако и некој од семејството на партнерката ти има. Значи не се пренесуват од машјка страна , туку од женска.
Некаде прочитв, ама неможам да гарантирам. Тоа е она што јас слушнав...Oд каде сега ова? Колку што учев јас биологија во средно, немаше врска XX со XY за наследност на вакви работи.
И јас го знам истото и мислам дека е така. Се’ оди преку женската страна.Близначиња можеш да имаш , но ако и некој од семејството на партнерката ти има. Значи не се пренесуват од машјка страна , туку од женска.
Тешко... оди преку генот за близнаци кој го има едниот родител а кој правопропорционално се зголемува доколку и другиот го поседува... Меделеев и грашокот.... гентика....И јас го знам истото и мислам дека е така. Се’ оди преку женската страна.
Некаде прочитв, ама неможам да гарантирам. Тоа е она што јас слушнав...
Вие две сте се помешале гарант со пренесувањето на хемофилија. Хемофилијата ја пренесуваат женските деца на машките, поточно, мајката на машкото дете.И јас го знам истото и мислам дека е така. Се’ оди преку женската страна.
Во понудава нема колку процентна е гаранцијата за успех од прв пат.Јас правам близнаци.
500 евра по парче
Ако не родиш близнаци или враќам пари или пробуваме пак.
50%Во понудава нема колку процентна е гаранцијата за успех од прв пат.