K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
1.Добра борба. Дастин изгледаше како да ја има под контрола борбата али јбг таков е спортов.
Џастин добро ги избалансира агресивноста, силата и техниката и бум!

2.И покрај тоа што Блахович изгледаше како пред умирање, сепак мислам дека имаше доволно контрола на партер за да ја добие борбата. Се држеше добро и во стендап, не дека беше очигледно надигран, али јбг. Јасно беше дека ако е олку тесна оваа борба ќе му ја дадат на проспектот. Влече хајп Перера.

3.Тони Фергусон сѐ уште има нешто, али психички ми делува апла изгубен и веќе не знае како да искористи адвентич во дадени ситуации и се носи себеси во непотребни ризици, така и ја изгуби борбата.

Член од
4 октомври 2014
Мислења
787
Поени од реакции
539
Алџо дефинитивно. Ако Хенри не може да го победи, никој не може.
И кога ќе си отиде Алџо, Мераб ќе доминира.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Алџо дефинитивно. Ако Хенри не може да го победи, никој не може.
И кога ќе си отиде Алџо, Мераб ќе доминира.
Омали има шанси, и тоа големи. Мислам дека има подобри раце и тајминг.
Ако Алџо не почне од прва рунда да ги тепа тие чепкалици за заби и да ја носи борбата на партер мислам дека ќе биде во опасност.

O

ob1

Гостин
Sugar Show. :love:

Сакам вакви "курчало" борци што освен talk the talk, they walk the walk. Се курчи, али влага во ринг и доминира. Ако со Јан остави сомнеж дека може да се дискутира дали ја добил борбата или не, сега со Алџо влезе и го нокаутираше не оставајќи ни трошка сумња.

Многу брз и технички прецизен борец, што е следно за него? Да си ја врати црвената јакна ваљда. :ROFLMAO:

Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552
Sugar Show. :love:

Сакам вакви "курчало" борци што освен talk the talk, they walk the walk. Се курчи, али влага во ринг и доминира. Ако со Јан остави сомнеж дека може да се дискутира дали ја добил борбата или не, сега со Алџо влезе и го нокаутираше не оставајќи ни трошка сумња.

Многу брз и технички прецизен борец, што е следно за него? Да си ја врати црвената јакна ваљда. :ROFLMAO:
Искрено, имав впечаток дека Алџо не беше во најдобро светло и со најдобар гејмплан. Што е она... ? Отворен ко конзерва против лик како Омали кој е снајпер во онакви ситуации. Ептен испод ниво Алџо. Не беше истиот алџо од тој против Дилашо и Јан 2.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.964
Поени од реакции
18.117
Не ги сакам ни двајцата, ама кога би бирал, драго ми е за Шуга. Дечкото доста напреднал, против Јан беше сумњива многу, ама вчера ке имаше низа од пет нокаути по ред и него да му направеше тоа. Како и да е, сега мајмунов од Јамајка ке бара реванш, тоа е сигурно, а најголема колатерална штета ке испадне Мераб, ама јбг не сака да се бори против другарчето, па нека молчи и пуши.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Убаво кажа погоре, Алџо ти јебем одбраната против О'мали. Делуваше као типче кое првпат стапнува во октагон. Сам себе пуцал у глааа. И убаво си кажа после борбата , коа овој ме фати вака, што тек би ми направил Волк. СЕди су у дивизијата чоек и пробај да си се вратиш назад доволно ти е.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.103
Саат и нешто трае, ама кој сака да го гледа Хабиб на гости во подкаст кај Патрик Бет-Дејвид, еве го видеото

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Гледаме вечер, навиваме за Гого да го победи Линдзи и да стане шампион. Мене ми е баш интересно за глеање, посебно стрит стилот на Гого :D .

Член од
14 септември 2010
Мислења
222
Поени од реакции
254
Мене ми е маалски другар, на 18 отиде во САД преку work and travel само за да започне кариера во бокс. Пред да иде една недела влезе во фрка и го мавнаа со флаша крај окото, за малку видов ќе го изгубеше - Ѓорчевски филмови. Ама не изгуби фокус и дојде до ова ниво, секоја чест

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.964
Поени од реакции
18.117
Штета уште некоја рунда што не траеше, имам респект за двајцава, како и за Смит кој продолжи да се бори после онаква повреда.

Kajgana Shop

На врв Bottom