K-15

Член од
24 април 2008
Мислења
10.942
Поени од реакции
12.343
...

Секој еден кој се смета политички доволно зрел и кој членува во политичка партија чисто само за сопствен интерес.

"Гајле ми е што улицата не ми е асфалтирана, што болницата ми е во катастрофална состојба, што образованието ми е уништено... битно ми ветија вратотресач во општина"
Ете тој победи, тој е дел од таа огромна бројка на "победници "во Македонија. Тие се победниците, а ти со животот твој искомплициран во поразените.
Е па затоа и водечките ликови на поранешното К-15 сега се предмет на критика, затоа што и тие станаа политички зрели за партија, а културно и уметнички се уназадија за да бидат веродостојни на темелите на К-15, кои беа црниот хумор и сатирата.

Член од
22 мај 2023
Мислења
69
Поени од реакции
123
Gledam vrijat navredi po niv, i vo moda e da se pluka, demek zatoa shto izglegle i go poddrzale toa shto poddrzale se ednakvo krivi za cela situacija kako 120-te gospoda shto ni sedat vo parlament..

Lugje, ako ste dozvolile nekoj od K-15 da vi vlijae na odlukata za referendumot, i dali poddrzuvate edna ili druga opcija, togash iskreno vie ste za dijagnoza, a ne nekoj od niv..

On topic, mene mi bea onaka, interesni za tepanje vreme, gi obozhavav skechovite so Risto i Blazho razbirash

Член од
24 април 2008
Мислења
10.942
Поени од реакции
12.343
Gledam vrijat navredi po niv, i vo moda e da se pluka, demek zatoa shto izglegle i go poddrzale toa shto poddrzale se ednakvo krivi za cela situacija kako 120-te gospoda shto ni sedat vo parlament..

Lugje, ako ste dozvolile nekoj od K-15 da vi vlijae na odlukata za referendumot, i dali poddrzuvate edna ili druga opcija, togash iskreno vie ste za dijagnoza, a ne nekoj od niv..

On topic, mene mi bea onaka, interesni za tepanje vreme, gi obozhavav skechovite so Risto i Blazho razbirash
Секако дека не се виновни за тоа што го направиле 120 паразити во Парламент, но треба почесто да се спомнува на темава и на други места кого и што конкретно поддржале.

Бидејќи рајава и онака има краткотрајно помнење и брза и лесна амнезија, затоа мора што почесто да ја потсетуваме кој што направил и кој кого и што поддржал.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.500
Поени од реакции
37.337
20240816131513.JPG

...пред да биде познат со емисијата К15,

Screenshot 10-13-2024 16.06.46.png
jjj-682x1024.jpg

Тошо работел во магацин како студент две години, во војска бил шофер, па тоа после го искористил како нова работна обврска како шофер возејќи слаткиши низ Македонија (ги има положено сите категории), па работел во Казнено поправниот дом „Идризово“ 2 години како воспитач поради професијата социјолог,

Член од
13 јули 2024
Мислења
474
Поени од реакции
762
makedonskata realnosta jbg

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.436
Поени од реакции