- Член од
- 13 јули 2024
- Мислења
- 502
- Поени од реакции
- 793
![www.youtube.com](https://i.ytimg.com/vi/fPgfsSdZh1Q/maxresdefault.jpg?sqp=-oaymwEmCIAKENAF8quKqQMa8AEB-AHUBoAC1AOKAgwIABABGGUgXShMMA8=&rs=AOn4CLAqTQNqbZGZKdfCEvvnML2maFapXA)
Е па затоа и водечките ликови на поранешното К-15 сега се предмет на критика, затоа што и тие станаа политички зрели за партија, а културно и уметнички се уназадија за да бидат веродостојни на темелите на К-15, кои беа црниот хумор и сатирата....
Секој еден кој се смета политички доволно зрел и кој членува во политичка партија чисто само за сопствен интерес.
"Гајле ми е што улицата не ми е асфалтирана, што болницата ми е во катастрофална состојба, што образованието ми е уништено... битно ми ветија вратотресач во општина"
Ете тој победи, тој е дел од таа огромна бројка на "победници "во Македонија. Тие се победниците, а ти со животот твој искомплициран во поразените.
Секако дека не се виновни за тоа што го направиле 120 паразити во Парламент, но треба почесто да се спомнува на темава и на други места кого и што конкретно поддржале.Gledam vrijat navredi po niv, i vo moda e da se pluka, demek zatoa shto izglegle i go poddrzale toa shto poddrzale se ednakvo krivi za cela situacija kako 120-te gospoda shto ni sedat vo parlament..
Lugje, ako ste dozvolile nekoj od K-15 da vi vlijae na odlukata za referendumot, i dali poddrzuvate edna ili druga opcija, togash iskreno vie ste za dijagnoza, a ne nekoj od niv..
On topic, mene mi bea onaka, interesni za tepanje vreme, gi obozhavav skechovite so Risto i Blazho razbirash
Не гледам зошто си ме цитирала.Kulturno sme na mnogu nisko nivo, ili primame od srbite i amerikancite, ne proizveduvame sopstvena kultura.
ne smeam?Не гледам зошто си ме цитирала.
Ако сакаш да ми пишеш имам, што би се рекло ДМ, а не вака да сметаме на народ.ne smeam?![]()
toa vo red, ama vo kontekst na temata sakav da se nadovrzamАко сакаш да ми пишеш имам, што би се рекло ДМ, а не вака да сметаме на народ.![]()
Значи нејќеш да му пишеш во ДМ?toa vo red, ama vo kontekst na temata sakav da se nadovrzam![]()
nikoj ne treba da go zasega dali ke mu pisam ili neЗначи нејќеш да му пишеш во ДМ?