- Член од
- 13 јули 2024
- Мислења
- 474
- Поени од реакции
- 762
K-15 - Cacko i Tito
www.youtube.com
Е па затоа и водечките ликови на поранешното К-15 сега се предмет на критика, затоа што и тие станаа политички зрели за партија, а културно и уметнички се уназадија за да бидат веродостојни на темелите на К-15, кои беа црниот хумор и сатирата....
Секој еден кој се смета политички доволно зрел и кој членува во политичка партија чисто само за сопствен интерес.
"Гајле ми е што улицата не ми е асфалтирана, што болницата ми е во катастрофална состојба, што образованието ми е уништено... битно ми ветија вратотресач во општина"
Ете тој победи, тој е дел од таа огромна бројка на "победници "во Македонија. Тие се победниците, а ти со животот твој искомплициран во поразените.
Секако дека не се виновни за тоа што го направиле 120 паразити во Парламент, но треба почесто да се спомнува на темава и на други места кого и што конкретно поддржале.Gledam vrijat navredi po niv, i vo moda e da se pluka, demek zatoa shto izglegle i go poddrzale toa shto poddrzale se ednakvo krivi za cela situacija kako 120-te gospoda shto ni sedat vo parlament..
Lugje, ako ste dozvolile nekoj od K-15 da vi vlijae na odlukata za referendumot, i dali poddrzuvate edna ili druga opcija, togash iskreno vie ste za dijagnoza, a ne nekoj od niv..
On topic, mene mi bea onaka, interesni za tepanje vreme, gi obozhavav skechovite so Risto i Blazho razbirash
Не гледам зошто си ме цитирала.Kulturno sme na mnogu nisko nivo, ili primame od srbite i amerikancite, ne proizveduvame sopstvena kultura.
ne smeam?Не гледам зошто си ме цитирала.
Ако сакаш да ми пишеш имам, што би се рекло ДМ, а не вака да сметаме на народ.ne smeam?
toa vo red, ama vo kontekst na temata sakav da se nadovrzamАко сакаш да ми пишеш имам, што би се рекло ДМ, а не вака да сметаме на народ.
Значи нејќеш да му пишеш во ДМ?toa vo red, ama vo kontekst na temata sakav da se nadovrzam
nikoj ne treba da go zasega dali ke mu pisam ili neЗначи нејќеш да му пишеш во ДМ?