D
Dynamo
Гостин
Јас сум Атеист,така да не верувам дека постојат такви работи.
Едноставно не постојат,да постоеле до сега ќе кажеа потврдно ,а не со нагаѓање постојат,дали ја видовте сенката,го слушнавте ли гласот........ГЛУПОСТИ!!!Доказ?
едит: Само не ми праќај линкови од страни кај што пиши, туку објасни лично ти со твој зборови.
Tebe ti velam da me ubedis, zasto ti velis deka ne postojat, i osven toa, jas ne rekov deka postojat, samo te zamoliv da mi dades dokas.Едноставно не постојат,да постоеле до сега ќе кажеа потврдно ,а не со нагаѓање постојат,дали ја видовте сенката,го слушнавте ли гласот........ГЛУПОСТИ!!!
Не викам дека сум многу храбар,ама не ми преставува проблем секаде да отидам кај што викааат дека има куќи опседнати со духови!
Едно е многу јасно,човекот УМИРА го јадат црви ,душата не постои,отанувааат само коски,се друго е БАБИНИ ДЕБЕТИНИ!!!!!
П.с. ајде ви се молам убедитеме во спротивното???
Неможе друже никој да каже со сигурност дека постојат духови и дека душата е жива или не после смртта.Не биди до толку сигурен во себе во врска со ова бидејќи како што ја неможам да ти докажам дека душата постои,така и ти неможеш да докажеш дека не постои.Никој не се вратил од мртвите за да каже.Едноставно не постојат,да постоеле до сега ќе кажеа потврдно ,а не со нагаѓање постојат,дали ја видовте сенката,го слушнавте ли гласот........ГЛУПОСТИ!!!
Не викам дека сум многу храбар,ама не ми преставува проблем секаде да отидам кај што викааат дека има куќи опседнати со духови!
Едно е многу јасно,човекот УМИРА го јадат црви ,душата не постои,отанувааат само коски,се друго е БАБИНИ ДЕБЕТИНИ!!!!!
П.с. ајде ви се молам убедитеме во спротивното???
Се согласувам со тебе дека никој не се вратил...Ама и ТВРДАМ дека нема никогаш да се врати некој ,ради тоа што се е сведено на верување!Неможе друже никој да каже со сигурност дека постојат духови и дека душата е жива или не после смртта.Не биди до толку сигурен во себе во врска со ова бидејќи како што ја неможам да ти докажам дека душата постои,така и ти неможеш да докажеш дека не постои.Никој не се вратил од мртвите за да каже.
Па што не направите ондак држава Прилеподонија, штом имате и свој народ? Понесложни сте и од нас Скопјаните.jas baram iskusni rekov a garancija vo ovoj zanaet nnema ili te biva ili ne.lokacijata posle dogovor.imate uste 15 dena ako sakate avanturi i rizik.i da na ce nie prilepcanive mavame zatoao sme najcist narod vo makedonija i najhrabar .
да бе даКуќата на германските гробишта во Велес ли ? или?
Drvoto se reflektira vo stakloto, nisto strasno, epten se poznava
Јас сум од Струмица.Каде се наоѓа таа куќа.Иначе вакви теми ми се многу језивиЈас знам во Струмица имаше една куќа, не опседната со духови, туку им фрлиле магија на луѓето и само лоши работи се имаа случувано..Лично детето ми има раскажувано и верувајте многу ме потресе...А за куча опседната со дохови како што знам до сега во Струмица се нема случено...
kukata u veles germanski grobista ja renoviraat denes pominav ot tamuКуќата на германските гробишта во Велес ли ? или?