- Член од
- 6 јули 2017
- Мислења
- 2.273
- Поени од реакции
- 1.487
Nema vrskaЈас вервам и од бт сум има една зелената куќа ја викат кај црн мост се наога па кој е за одење навечер нека кажва ....би било јакичко ...
Nema vrskaЈас вервам и од бт сум има една зелената куќа ја викат кај црн мост се наога па кој е за одење навечер нека кажва ....би било јакичко ...
Ако другар ти ти кажал дека во скоро време бил во посета на куќата, те излажалИмам чуено за опседнатата куќа во Црниче. Еден другар од средно бил со негово друштво ама не им се десило ништо натприродно. Само била стара пред распаѓање
Не. Не бил во скоро време. Одамна бил. Уште кога бевме средно ми кажуваше за тоа пред 5, 6 годиниАко другар ти ти кажал дека во скоро време бил во посета на куќата, те излажалКуќата веќе околу 2 години не постои, ја срушија и колку што разбрав на нејзиното место ќе се гради зграда.
A,mu bilo li interesno tamu ?Не. Не бил во скоро време. Одамна бил. Уште кога бевме средно ми кажуваше за тоа пред 5, 6 години
Незнам дали му било интересно не спомна ништо за тоа. Рече дека не била опседната. Така само збореле луѓето. Немало никакви знаци на натприродна активност кога он и другарите негови биле таму немало ништо што би ги уплашило. Само најобична стара куќа била.A,mu bilo li interesno tamu ?
Takvite mesta se jezivi.
Незнам дали му било интересно не спомна ништо за тоа. Рече дека не била опседната. Така само збореле луѓето. Немало никакви знаци на натприродна активност кога он и другарите негови биле таму немало ништо што би ги уплашило. Само најобична стара куќа била.
Веројатно не му било интересно чим не бегале од духови.
Веќе е изградена.Ако другар ти ти кажал дека во скоро време бил во посета на куќата, те излажалКуќата веќе околу 2 години не постои, ја срушија и колку што разбрав на нејзиното место ќе се гради зграда.
Чисто ме интересира дали становите таму лесно се продаваат или сепак постои пречка во одлуката на купецот со оглед на тоа што се муабети постоеа за тоа место.Веќе е изградена.![]()
Мислам дека веќе си е вселена. Не верувам дека и тие што купуваат начуле нешо такво.Чисто ме интересира дали становите таму лесно се продаваат или сепак постои пречка во одлуката на купецот со оглед на тоа што се муабети постоеа за тоа место.
Тоа и јас сум го чул. Навечер напаѓале. Дневната светлина им сметалаStarite velat deka vo mornicava kukja natprirodni aktivnosti ima vo tekot na nokjta.
![]()
za filmot da praven e po vistinska prikazna ima i na jutub nekoi zvuci mislam snimeni i ne samo toa ima dosta videa so exorcizmiТоа и јас сум го чул. Навечер напаѓале. Дневната светлина им сметала
Нешто пред некое време другар си отиде дома 15-10 минути пред полноќ. Некој од постарите негови му рекол дека имало на полноќ некакви самовили. Првпат слушам за тоа.
Во оној филмон: exorcism of emily rose. Имаше нешто дека демоните напаѓале во три саат ноќеска за да го исмеваат Светото Тројство. И за ова првпат слушам. Некои велат и дека филмот е праен според вистински настани.
Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Според Анелиз Мишел е правен филмот...za filmot da praven e po vistinska prikazna ima i na jutub nekoi zvuci mislam snimeni i ne samo toa ima dosta videa so exorcizmi
Ама на јутуб тоа се само видеа. Може и да глумат или монтажа да е.za filmot da praven e po vistinska prikazna ima i na jutub nekoi zvuci mislam snimeni i ne samo toa ima dosta videa so exorcizmi